2:3
(1:1)
18. M. Hojdar (p.)
57. J. Stuchlík
65. M. Hojdar (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice překvapily v Sedlici a po dvou proměněných penaltách vyhrály


Branky


45. J. Čabrádek , 79. Z. Mikeš - 18. M. Hojdar (p.) , 57. J. Stuchlík , 65. M. Hojdar (p.)
0

Dražice jely do Sedlic s jasným cílem a to bodovat. Prohra by jim přidělala problémy a to trenér Miloš Veselý nechtěl dopustit. Dvěma brankami z pokurového puntíku se prosadil Michal Hojdar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hojdar proměnil první penaltu

Od úvodních minut se hrála vyrovnaná partie a šance se příliš nerojily. Změna nastala v osmnácté minutě, kdy Šrámek nechtěně zahrál rukou ve vlastním vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil pravidelný střelec Michal Hojdar a poslal svůj tým do vedení 1:0. Sedlice se ale s tímto stavem smířit nechtěla a ještě do poločasu se jí podařilo zásluhou Čabrádka vyrovnat. Po prvním poločase odcházely týmy do šaten za remízového stavu, který byl vzhledem k průběhu první pětačtyřicetimutovky zasloužený.

 

Šteier krásnou brankou jen snižoval

Ve druhé části ale přišlo zlepšení na straně hostujících Dražic, které vědomi si tíživé situace zabraly a začaly Sedlici zatápět.Sedlice se pokoušela hlavně o kombinační hru, kterou převálcovala například Dačice, ale nesetkávala se příliš s úspěchem. 

Zvýšenou aktivitu dražičtí využili v 57. minutě, kdy zkušený Karel Novotný viděl rozběhlého Stuchlíka a ten si s nabídnutou šancí dokázal směle poradit. O dalších osm minut později byl nařízen další pokutový kop. Brankáč Vančát fauloval Hojdara a sám postižený si postavil míč na penaltový puntík a i napodruhé dokázal rozvlnit síť.

Sedlice dala ještě v 79. minutě gól naděje. Nádherně se do míče ve vzduchu položil Stanislav Šteier a vsítil výstavní branku, která by snesla i přísná měřítka některých anket.

Do konce utkání se už ale nic závažného neudálo a proto se oba týmy rozcházely za stavu 3:2 pro hostující mančaft. Dražice si výhrou v Sedlici znatelně pomohly a rozhodně se jim bude lépe dýchat.

 

Sedlice příští týden zajíždí na půdu Prachatic, které stále čekají na svou první výhru. Dražice doma v lepší náladě přivítají Centropen Dačice, který na jejich hřišti ještě nikdy nevyhrál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Stanislav Šteier (Sedlice): Zápas blbec. Do zápasu jsme vstoupili špatně a soupeř byl prvních dvacet minut lepší a zaslouženě se dostali do vedení. My jsme ale pak zabrali a ke konci poločasu srovnali krok na 1:1. Z prvního poločasu jsme se ale nepoučili a opět byly Dražice lepší a vstřelily dva góly. My jsme zabraly pozdě a můj gól ze 79. minuty bohužel jen korigoval prohru.

TJ Dražice
Michal Hojdar (Dražice): Jsme rádi, že jsme konečně venku bodovali, protože už jsme to opravdu potřebovali. Jednalo se o zaslouženou výhru, protože jsme celý zápas tahali za delší konec. Každopádně domácí přispěli ke krásnému a útočnému utkání jejich kvalitní kombinační hrou a velké poděkování patří i domácím fanouškům, kteří celý zápas fandili a udělali utkání skvělou kulisu.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , J. Němec [-] , J. Obleser [-] - M. Škulina [-] (60. D. Dumský [-] ) , S. Šteier [-] , J. Brož [-] , M. Šrámek [-] - Z. Mikeš [-] , D. Sandr [-] (75. V. Šrámek [-] )

TJ Dražice
J. Boček [-] - T. Hořejší [-] , R. Valášek [-] , R. Fořt [-] , M. Hojdar [-] - K. Novotný [-] (88. O. Kos [-] ) , J. Stuchlík [-] (90. Z. Kaše [-] ) , T. Vakoč [-] , T. Bareš [-] - P. Novotný [-] , M. Horka [-]

ŽK: 64. M. Vančát , 67. J. Čabrádek , 82. Z. Mikeš - 34. M. Hojdar , 51. M. Horka , 54. K. Novotný , 90. R. Valášek .
Místo: Sedlice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.