1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice podruhé prohrály! Rudolfov potvrdit dobrou formu proti vedoucímu celku


Branky


0

Rozjetá mašina z Katovic začíná mít poruchy. Druhá prohra za sebou, navíc tři zápasy za posledních 8 dnů bez výhry. Katovice budou mít ještě hodně práce, aby skončily po podzimu na nejvyšší příčce, kterou drží už sedm kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohádka Katovic skončila. Suverén prvních jedenácti kol se trápí. Herně je tým trenéra Malého stále aktivnější, svým výkonem svého soupeře vždy předčí, ale střelecká potence se vytratila. Tým, jenž měl po jedenácti kolech průměr tři branky na zápas se nedokázal prosadit už třetí utkání v řadě! A v „anglickém týdnu“ získal pouze jeden jediný bod za domácí remízu s Želčí. Tím se lídr připravil o obrovský náskok, který se momentálně ztenčil na rozdíl dvou bodů. Rudolfov potvrdil roli domácího týmu a opět zvítězil.

Do zápasu vstoupili hosté trošku oklepaně. Největší strach jim naháněl špatný terén, který opravdu dělá problémy všem týmům a Rudolfov využívá zvyklosti trávit na tomto „trávníku“ více času. Katovice se dostávali do zajímavějších příležitostí po mířených nákopech do vápna. Domácí spoléhali na rychlé brejky a míče za obranu. Defenziva Katovic byla však pozorná a i bez tradičního kapitána Krejsy si dokázala s rychlostními typy hráčů poradit.

 

Druhý poločas se hra mírně změnila. Katovice i přes špatný terén začali více kombinovat, což byla zřejmě trenérova práce.

Načechrané balóny lítaly do vápna Rudolfova a obrana měla velké problémy je odvracet. Po jednom takovém centru se k míči dostal Pavel Rejšek, na něhož zívala prázdná brána, ale zakončil lajdácky a trefil pouze tyč Teringlovi brány.

Proto také přišel zákonitě trest. A kdo jiný by mohl být střelcem nakonec vítězné branky. No přeci Radim Pouzar. Navedl si míč na střelu, která ještě stačila škrtnout jednoho z bránicích hráčů Katovic a míč zapadl do sítě. Nejlepší střelec soutěže si tak připsal další důležitou branku.

 

Katovice se v dalším kole utkají s Jankovem. Půjde o šlágr podzimu! Právě Jankov se nachází pouhé dva body za Katovicemi a vzájemný duel by měl rozhodnout, respektive nastínit podzimního mistra. Rudolfov doma přivítá čtvrtou Hlubokou a bude chtít na domácím hřišti potvrdit svou formu.  



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Hrbáč: Musim uznat,ze jsme dnes meli velke stesti.Utkani by spise slusela remiza,prvni polocas byl vyrovnany,ve druhem byly lepsi Katovice,prezili jsme obrovskou sanci soupere a pote vstrelili vitezny gol.Pro hosty je to kruty vysledek, ale svym vykonem dokazaly,ze po pravu vedou krajsky prebor.

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: Završili jsme nepovedený týden. Tyhle dvě prohry 0:1 venku velmi mrzí. I na Rudolfově jsme totiž měli více ze hry. První poločasem jsme se sžívali se šíleným hřištěm - na něčem podobném jsem ještě mistrovský zápas asi nehrál. Domácí hráli jednoduše, rychlé balony za obranu a vytvořili si nějaké náznaky šancí. My jsme měli jen pár závarů po standardkách a pár střel z dálky. Druhý poločas byl ale o něčem jiném. Měli jsme tlak, dostávali jsme se po křídlech k bráně soupeře a vytvořili si i tisíciprocentní šanci, kdy Pavel Rejšek měl před sebou zcela odkrytou branku, ale ze dvou metrů trefil bohužel jen tyč. Pak nás vytrestal Pouzar, který se uvolnil na hranici vápna a jeho tečovaná střela šla do protipohybu gólmana. Náš závěrečný nápor domácí ustáli. Nedá se nic dělat, na začátku sezóny se nás drželo štěstí při proměňování šancí a vydrželi jsme zdraví, teď se na nás nalepila trochu smůla a zranění. Ale doma s Jankovem v zápase podzimu to už zlomíme...



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - O. Hajný [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] , P. Raab [-] - J. Novotný [-] , V. Bašta [-] (90. J. Sukdol [-] ) , J. Hrbáč [-] , R. Pouzar [-] - P. Čmelík [-] , V. Baščevan [-] (88. L. Havliš [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] , D. Blatský [-] , R. Náhlík [-] - K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] - P. Hovorka [-] , D. Zoubek [-] (87. J. Krýsl [-] )

ŽK: 54. V. Baščevan , 76. R. Pouzar , 90. V. Bašta - 27. R. Náhlík , 40. J. Miklas , 51. M. Repa , 90. K. Cibulka .
Místo: Rudolfov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.