1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov i v oslabení dotáhl utkání v Želči k bodu


Branky


0

Na půdě loňského nováčka z Želče ukončil Jankov "anglický" týden, který mu po průměrných výkonech přinesl zatím šest bodů. Vloni v Želči po matném výkonu prohrál, letos podal ještě horší výkon, přesto si z táborska odvezl alespoň jeden bodík a ze tří zápasů během jednoho týdne nasbíral sedm bodů. O ten sedmý se parádní trefou postaral Honza Šebelka. Přesto před šlágrem podzimu jankovští spíše ztráceli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání, ve kterém herně rozhodně neexcelovali, přišli o vyloučeného Martina Řezníčka a ze zdravotních důvodů museli hřiště opustit i Lukáš Voráček a Roman Mužík. Spokojenost tak mohla v týmu Ivo Čecha zavládnout pouze při pohledu na výsledky v tabulce nejbližších soupeřů.

 

Co se ale samotného utkání v Želči týče, výkon od obou soupeřů by se v mírnějším vyjádření dal charakterizovat jako velká bída. Alespoň sedmdesát minut tohoto nezáživného duelu. Těžko říci, jak moc zápas ovlivnilo větrné počasí, které hru komplikovalo, ale o utkání krajského přeboru si diváci v Želči mohli nechat jenom zdát. Na hřišti se dlouhé minuty nedělo vůbec nic. Pokud tedy nepočítáme ztráty míčů a nepřesných kombinací. Těch bylo naopak spousty. A tak se na první vážnější příležitost čekalo do 27.minuty, ačkoliv z ní nakonec nebylo vlastně vůbec nic. Šebelkův roh propadl až k volnému Františku Loškovi, který mohl ohrozit domácího gólmana Hovorku, to by ale v dobré pozici musel balón trefit. Proto až opravdu první gólovou příležitost měla Želeč, která podnikla v 31.minutě rychlý protiútok, avšak střele zakončujícího Michala Brůžka chybělo po teči jednoho z jankovských obránců několik decimetrů. Jinak, kdo první poločas zůstal doma nebo u teplého grogu v hospodě, chybu neudělal.

Druhý poločas už byl o něco málo živější. V 49.minutě po Barteskově rohu hlavičkoval Radek Novotný, míč do branky ovšem neusměrnil. Když si domácí nevypracovali gól sami, pomohli jim k němu hosté. Nepovedený odkop Šebelky a menšího zaváhání hostujících zadáků s gólmanem využil Michal Brrůžek k otevření skóre pohodlným halfvolejem - 1:0. Aby toho nebylo pro Jankov málo, za šest minut po inkasované brance přišel ještě o stopera Martina Řezníčka, jenž nepochopitelným způsobem udeřil po odehrání míče Novotného a zcela poprávu uviděl červenou kartu. Asi málokdo by si v té chvíli vsadil na úspěšnější konec pro jankovské barvy. Nepříznivé skóre, oslabení o jednoho hráče a hra hostujících hráčů stála pod psa. Ale jako by David Copperfield na dálku mávnul kouzelnou hůlkou a hra na hřišti se od Řezníčkova vyloučení rapidně změnila. Hosté ožili, rázem jich bylo plné hřiště a domácí byli pod tlakem. Vysvobodit je nedokázal ani Milan Barteska, jehož střelu z přímého kopu Hejníček chytil. Za aktivní hru byli hosté rázem odměněni. Maršán před pokutovým územím přihrál Janu Šebelkovi, ten si ukázkově prvním dotekem balón připravil do střelecké pozice a druhým vyslal ze své kopačky nechytatelnou pumelici k tyči - 1:1. Do závěrečného hvizdu byl Jankov lepší a nebýt neodpískané stoprocentní penalty na Šebelku v 85.minutě, mohl odjet i s body třemi. Přesto lze jen spekulovat, jak by byly po velmi špatném výkonu v prvních sedmdesáti minutách zasloužené. 

zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Martin Petr: Zapas s Jankovem ovlivnil silny vitr, takze fotbal moc hezky k videni nebyl.. Jankov u nas ukazal svoji kvalitu ale my jsme se mu bojovnosti a durazem vyrovnali. Do vedeni nas dostal Bruzek po chybe hostujici obrany, pak se nechal vyloucit hostujici Reznicek a vypadalo to ze tri dulezite body zustanou doma, ale Jankov se krasne trefil z dalky a bylo to jedna jedna. Tato ztrata nas mrzi ale bod je objektivne asi zaslouzeny.

SK Jankov
Petr Maxa: V Želči jsme neodehráli dobré utkání, nicméně přes druhou prohru Katovic za sebou jsme snížili náskok na leadera tabulky na pouhé dva body. Před vzájemným podzimních šlágrem je hlavním cílem dát do kupy zraněné Voráčka s Mužíkem a také delší dobu zraněného Zajíce.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - M. Petr [-] , P. Janošík [-] , D. Pavličko [-] , M. Sokolt [-] - J. Holub [-] , L. Kordina [-] (40. D. Konvalinka [-] ) , O. Majer [-] , M. Barteska [-] (80. P. Kolací [-] ) - M. Brůžek [-] (76. L. Nápravník [-] ) , R. Novotný [-]

SK Jankov
L. Hejníček [-] - V. Bürger [-] , M. Řezníček [-] , F. Lošek [-] , L. Fajtl [-] - R. Mužík [-] (86. M. Šulc [-] ) , J. Šebelka [-] , D. Maršán [-] , M. Pancíř [-] - L. Voráček [-] (69. M. Popelka [-] ) , T. Smékal [-] (77. M. Boček [-] )

ŽK: 75. M. Petr , 90. R. Novotný - 43. T. Smékal , 73. R. Mužík . ČK: 66. M. Řezníček .
Místo: Želeč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.