M. Repa 64.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr podzimu přinesl remízu. Podzimním mistrem se staly Katovice


Branky


64. M. Repa - 50. T. Smékal
0

Očekávaný zápas přinesl bod na obě strany. Katovice uhájily vedoucí pozici a příští kolo v předehrávce prvního jarního utkání bude v Dražicích stále v roli lídra. Na utkání se dostavila početá skupina fanoušků. Necelých 500 lidí, což je nejvyšší návštěva sezóny!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Oba celky před utkáním bojovaly se sestavami. Do kupy se podařilo dát v domácím mančaftu Libora Horejše, v hostujícím zase Romana Mužíka. Přesto při absenci Řezníčka, Bočka a Mizery, a ne stoprocentně zdravého Voráčka, měl více starostí trenér Ivo Čech. Znovu se ale prokázala vyrovnanost a kvalita jankovského kádru! Například devatenáctiletý Martin Popelka odehrál velký zápas. Celkově se však utkání, hrané v bouřlivé atmosféře, muselo líbit. Obě mužstva dokázala, že jejich postavení na špici tabulky není náhodné. Možná i proto se na první velkou šanci čekalo až do 19.minuty. To Jan Šebelka vysunul Romana Mužíka, ten šel sám na gólmana Tomáše Švehlu, ovšem možná, až brzy uspěchaným zakončením domácího strážce branky nepřekonal. Domácí nejvíce hrozili po standartních situacích. Ve 23.minutě se k hlavičce dostal Petr Hovorka, ale branku přestřelil. Další stoprocentní tutovku měl Jankov ve 26.minutě, kdy se do zakončení po důrazném souboji dostal Tomáš Smékal, ale na brankové čáře zaskočil Švehlu kapitán Tomáš Hajdušek. Katovice odpověděly šancí jak jinak, než po rohovém kopu. Na zadní tyči pálil Karel Cibulka, ale míč si za Šillerova záda cestu nenašel. Jiří Šiller musel zasahovat po dalším rohovém kopu domácích. Střídající Richard Náhlík, jenž nahradil zraněného Miklase, zakroutil balón tak šikovně, že Šiller měl co dělat, aby s pomocí břevna uhájil čisté konto. Po vyrovnaném průběhu hry se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Gólů se zaplněný katovický areál dočkal až ve druhém poločase. V 51.minutě po dlouhém nákopu nezafungovala správná komunikace mezi Švehlou a Hajduškem, toho využil Tomáš Smékal a svojí jedenáctou brankou v sezóně nechal propuknout emoce v hostujícím kotli - 0:1. A mohlo být ještě veseleji. V 58.minutě totiž napřáhl ke střele jako vždy aktivní Roman Mužík a trefil tyč Švehlovy branky. Místo dvougólového vedení se posléze radovaly Katovice z vyrovnání. Na pravé straně se individuální akcí prosadil Hovorka, předložil balón Michalu Repovi, který s velkým štěstím propálil Jirku Šillera - 1:1. Ani jeden tým nechtěl prohrát. Oba celky hrály zodpovědně a svého soupeře do dalších šancí dlouho nepouštěly. Až v samotném závěru sahali jankovští po třech bodech. V 87.minutě po přihrávce Mužíka pálil z první levačkou Vojtěch Bürger nad branku. O minutu později měl ještě větší gólovku a tři body na noze střídající Michael Šulc, leč skvělého Tomáše Švehlu nepřekonal. Přestože se míč po Švehlově zákroku snášel do branky, na brankové čáře ho tentokráte odvrátil Libor Blatský. A do třetice šance Jankova. V 90.minutě střílel z otočky Roman Mužík, avšak do náruče Tomáše Švehly. Na gólové šance zvítězil jednoznačně Jankov, přesto lze konečná remíza 1:1 označit za spravedlivou. Po závěrečném hvizdu si ještě oba celky dopřály vzájemnou děkovačku s fantastickým publikem. V Katovicích byla atmosféra, která v KP nemá obdoby!!



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: Především bych chtěl poděkovat fanouškům, a to jak našim, tak jankovským. V takové atmosféře jsem ještě nehrál, co jsem v Katovicích. Skoro 500 diváků, klaksony, bubny, řehtačky. Opravdový svátek k fotbalu v přátelském a férovém duchu. V zápase měli více vyložených šancí hosté, kteří mají ve svém středu rychlé a důrazné hráče, ale třikrát nebo čtyřikrát je famózně vychytal Tomáš Švehla - pro mě muž zápasu. My měli zase více nebezpečných standardek a závarů před brankou Šillera. Gól jsem bohužel Jankovu daroval já, když jsem pokazil rychlou rozehrávku faulu na polovině hřiště. Naštěstí jsme za deset minut vyrovnali zásluhou obrovské bojovnosti Hovorky a přesné střely Repy. Pro nás cenný bod. K vítězství měli možná blíž hosté, ale za bojovnost jsme si nezasloužili prohrát.

SK Jankov
Petr Maxa: Před téměř pětistovkou diváků jsme se představili na půdě nováčka Katovic. Ve druhém poločase jsme se dostali do vedení, ale domácí dokázali vyrovnat. Hrálo se v opravdu neobvyklé atmosféře, na této úrovni se s tím jinde nesetkáme.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] , L. Černý [-] , L. Blatský [-] - M. Repa [-] , J. Miklas [-] (35. R. Náhlík [-] ) , P. Rejšek [-] , K. Cibulka [-] - D. Zoubek [-] (66. J. Krýsl [-] ) , P. Hovorka [-] (79. M. Chvosta [-] )

SK Jankov
J. Šiller [-] - J. Zajíc [-] , M. Popelka [-] , F. Lošek [-] , L. Fajtl [-] - M. Pancíř [-] (83. M. Šulc [-] ) , D. Maršán [-] , V. Bürger [-] , J. Šebelka [-] (88. L. Voráček [-] ) - R. Mužík [-] , T. Smékal [-]

ŽK: 56. K. Cibulka - 73. J. Šiller , 80. T. Smékal .
Místo: Katovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.