J. Šandera 74. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice obraly o body Písek "B", neprohrály dvě utkání za sebou


Branky


74. J. Šandera (p.) - 14. M. Štětina
0

Mladý prachatický tým dokázal bodovat ve druhém utkání za sebou. Tentokrát obraly na domácí půdě tým Písku. Zlepšenou hru budou chtít prokázat i v předehrávce 16. kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písecké béčko zajíždělo na půdu Prachatic, které si minulé kolo zlepšilo sebevědomí vysoou výhrou na půdě Dačic. Jejich herní zlepšení se začalo konečně odrážet i na výsledku, což je ve fotbale to nejdůležitější. Plni elánu se na hřišti představili dva nejmladší týmy soutěže. Před prázdnými tribunami se hrál běhavý a bojovný fotbal, který měřítko krajského přeboru rozhodně snesl. Prachatice hráli odvážně a jejich výkon patří do nejvyšší jihočeské soutěže.

Ovšem mladíci domácích se stále nemohou vyvarovat fatálních chyb. Ta přišla i tentokrát a zakončující Šandera měl ve 14. minutě lehkou práci, když zakončoval do poloodkryté brány. Na Prachaticích to zanechalo stopy a do konce poločasu byli herně lepším týmem písečtí.

 

Trenér Babka do druhého poločasu nabádal své svěřence k vyšší aktivitě. Ta se dostavila a společně s ní přišlo i vyrovnání. V tu chvíli byl na hřišti už i Ondřej Sajtl, jinak hráč na soupisce třetiligového áčka.

V 72. minutě zatáhl za záchrannou brzdu ve vápně Zeman a Šanderovi se naskytla příležitost kopat pokutový kop. Stejně jako minulý týden v Dačicích se exekutor nemýlil a vyrovnal skóre na 1:1. Do konce utkání se po obou stranách nabídlo po šancích, ale ani jeden z brankářů už míč za svá záda nepustil a zrodila se tak spravedlivá remíza.

Oba týmy čeká příští týden náročný program. Písek doma hostí třetí Soběslav, Prachatice zajíždí na půdu druhého Jankova. Oba týmy se své soupeře pokusí překvapit, i když Písek bude přeci jen moci využít i pendlů z áčka.



Ohlasy k zápasu



FC Písek B
Petr Listopad: Do zápasu jsme vstoupili aktivněji a byli jsme lepším týmem na hřišti. V první půl hodině jsme si vypracovali tři velké šance, ale proměnili jen jedinou. Od třicáté minuty převzali iniciativu domácí a my jsme si o poločase řekli, že to musíme změnit. Bohužel to zůstalo jen u slov. Prachatice zaslouženě vyrovnaly a my jsme se nakonec strachovali o body. Místo toho, abychom po první půl hodině vedli o tři góly, tak jsme ubránili s vypětím všech sil alespoň bod.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - J. Málek [-] , A. Kadlec [-] (61. L. Kubát [-] ) , O. Kochma [-] (46. R. Kralik [-] ) , M. Juroš [-] - P. Miesbauer [-] , P. Škopek [-] , T. Ryšánek [-] , M. Babka [-] - J. Šandera [-] , V. Mikeš [-]

FC Písek B
J. Formánek [-] - M. Štětina [-] (68. M. Novotný [-] ) , D. Pichlík [-] , L. Zborník [-] , M. Pohnán [-] (46. O. Sajtl [-] ) - D. Šourek [-] (82. L. Hlavín [-] ) , V. Zeman [-] , M. Hájek [-] , P. Listopad [-] - P. Keclík [-] , R. Kočí [-] (81. P. Novotný [-] )

ŽK: 87. M. Babka - 17. R. Kočí , 74. V. Zeman .
Místo: Prachatice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.