5:1
(4:0)
76. D. Heller (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník si lehce poradil s Dačicemi, rozhodl už v prvním poločase


Branky


27. L. Dudek , 31. M. Šíma , 35. P. Stejskal , 42. S. Vařák , 66. M. Nýdl - 76. D. Heller (vl.)
0

Trápení dačického Centropenu pokračuje i nadále. Olešník využil nesoustředěné obrany Dačic rychlými góly a už o poločase nebylo o vítězi utkání pochyb. Hosté se budou muset zdravě naštvat a v předehrávce proti Veselí vybojovat tolik důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice v letošní sezóně zažívají kruté časy. Ke špatným výkonům se kupí ještě horší výsledky, nepohoda na hřišti a bohužel i spory. V tomto duchu přijel Centropen i na hřiště v Olešníku. Domácí se chtěli ukázat v dobrém světle před svými fanoušky, jelikož minulý týden prohráli po odevzdaném výkonu v Sedlici.

Zápas začal vyrovnanou hrou. Do pětadvacáté minuty se Dačice drželi a chvílemi diktovali tempo hry. Zejména spolupráce techničtějších hráčů znamenala určitou sílu, jelikož hru dokázali pozdržet a Dačice tím drželi delší pasáže míč. Zlom nastal ve 28. minutě, kdy útočník Toman prchal za obranou domácích, ale v jeho snažení mu zabránilo zranění. Píchlo mu ve svalu a místo samostatného nájezdu odkulhal za postranní čáru. Dle prvních zpráv se jedná o natažený sval (za stejné situace si tento podzim přetrhl stehenní sval Tomanův dlouholetý parťák Jindra).

Ve 28. minutě přišel centr ze strany a Lukáš Dudek posunul míč do protipohybu brankáře, který neměl šanci gólu zabránit.

Olešník začal hrát více po křídlech a jasně přečisloval Dačice. O tři minuty po Dudkově gólu se na výlet vydal bek Šíma a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Hosté byli ve srabu a Olešník toho využíval. V 35. minutě zvýšil na 3:0 střelec Stejskal a těsně před poločasem se trefil ještě Vařák, který zdecimovanou dačickou obranu překonal počtvrté. Olešník šel do kabin za příznivého skóre 4:0 a dle posledních dvaceti minut první půle bylo o vítězi jasno.

 

Do druhého poločasu už nenastoupil Pavel Mašát, kterého trápí poraněná záda. Místo něj se do hry podíval patnáctiletý Vít Syrovátka, který si díky úzkému kádru postihnutému zraněním několika hráčů, červené kartě Brandla a ukončením Grüna odbyl premiéru v mužském fotbale.

Druhý poločas nabídl vyrovnanější partii. Olešník očividně polevil a Dačice se naopak nevzdali a utkání dobojovali. Na pětigólový rozdíl zvyšoval Nýdl. Hostům se podařilo snížit v 76. minutě. Jindra se zbavil protihráče, poslal naběhnutého Noska, jenž se pokoušel o centr do vápna na aktivního Janáka. K němu už ale míč nedoputoval. V půli plánované cesty si jej do vlastní sítě srazil Heller.

Dačice se v příštím kole utkají doma s Veselí nad Lužnicí a nemohou brat nic jiného než výhru. V jiném případě je čeká více, jak krušné jaro.

 

Olešník potěšil své fans a stále se drží na dostřel nejlepším.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek: Chtěli jsme odčinit propadák v Sedlici. V týdnu jsme si pár věci vyrikali, což taky situaci prospělo. Konečně jsme si vzali k srdci slova trenéra Borového a výkonem proti Dacicim mu snad udělali radost a hlavně posetrili jeho hlasivky. Samotný zápas byl v naší rezii, navíc nám určité hrálo do karet, že Dacice prijeli bez Stolby a po dvaceti minutách hry odstoupil nebezpečný Toman. S jeho odchodem se rozjela naše golova ctvrthodinka ve které jsme soupeři nasazeli 4 branky a rozhodli o zápase. Škoda jen, že naše koncovka nebyla o něco efektivnější, protože jen já a Stejk (Petr Stejskal), které mířil třikrát do brankové konstrukce, jsme mohli dat urcite 10 branek. Se zápasem jsme spokojeni, teď to jen přenést i do posledního kola v Želči, kde nás nečeká nic lehkého. Opět to bude o tom jak k zapasu pristoupime!

FK Dačice
Tadeáš Jindra: Zápas jsme nezačali špatně. Kombinovali jsme a nepouštěli domácí do vyložených šancí. Poté ovšem přišel jeden gól a my se naprosto položili. Hrajeme ve velkém srabu a je dobře, že už bude pauza. Přes zimu se musíme dat dohromady a začít hrát opět to na co máme.



Sestavy


FK Olešník
M. Studnička [-] - D. Heller [-] , J. Hála [-] , P. Jirkovský [-] (81. J. Čecháček [-] ) , M. Šíma [-] - M. Nýdl [-] , S. Vařák [-] (72. M. Studnička [-] ) , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] - L. Dudek [-] , P. Stejskal [-] (68. M. Tressl [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Nosek [-] , P. Celý [-] , P. Mašát [-] , D. Vacuška [-] - M. Janák [-] , M. Krtek [-] , D. Točík [-] , T. Jindra [-] - M. Ferdan [-] , M. Toman [-]

ŽK: 35. P. Stejskal , 38. S. Vařák , 82. J. Hála - 37. T. Jindra , 80. M. Ferdan .
Místo: Olešník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.