2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav se nadřela, ale nad Sedlicí zaslouženě vyhrála


Branky


0

Rašelina Soběslav nedopustila ztrátu a ve 14. kole vydřela tři body. O góly se postarali dva nejlepší střelci týmu Dvořák - Šmídmajer. Sedlice tak nenavázala na tři předešlé zápasy, ve kterých získala devět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav minulé kolo podlehla překvapivě na půdě Čimelic. Nebýt tohoto zaváhání, kde Rašelina byla lepším týmem, vyhřívala by se momentálně na úrovni vedoucích Katovic! Reparát za ztracené utkání v Čimelicích začali domácí psát hned na začátku zápasu. Tradiční střelec Šmídmajer využil váhavosti obrany hostů a poslal svůj tým do vedení.

Soběslavští byli nadále lepším týmem a vytvářeli si palebné pozice. Hostující Sedlice se i přes nepříznivý stav nikam netlačila a spíše se soustředila na defenzivu. Do šanci se dostal kapitán Mikeš, který ale pozorného Kuníka nepřekonal. Šok v podobě vyrovnání přinesl hostující Škulina, který zamířil přesně a překonal soběslavského brankáře. Hosté tak vstřelili tolik důležitou branku do šatny, která týmu dodá sebevědomí do druhého dějství.

 

Ovšem na hře se ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce nic nezměnilo. Kombinace trojice Polišenský – Tomáš Mazouch a Dvořák skončila vedoucím gólem Soběslavi. Střelcem se stal Dvořák, který tak zareagoval na gól svého parťáka z útoku Šmídmajera.

Domácí byli stále nebezpečnějším týmem, ale do klidnějšího vedení se už nedostali. Velkou příležitost měl sváteční střelec Boháč, ale ani jeho pokus v síti neskončil.

Soběslav tak potvrdila, že ji doma trápí zakončení a i v tomto utkání se zbytečně nadřela. Sedlice po třech výhrách v řadě opět okusila pachuť porážky.

 

Soběslav v dalším kole zavítá na půdu písecké rezervy. Sedlice se v derby utká proti Oseku.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: V posledním domácím zápase jsme se chtěli rozloučit vítězstvím. Dali jsme rychlý gol a v průběhu celýho prvního poločasu měli nespočet rohů a centrů do vápna, ze kterých jsme bohužel nedokázali nic vytěžit a tak před poločasem přišlo vyrovnání po naší nedůslednosti. Naštěstí jsme hráli trpělivě a podařilo se nám dát vítězný gol. Chtěli jsme se dostat na 30 bodů po podzimu, což se nám povedlo.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - L. Podráský [-] , J. Boháč [-] , O. Madar [-] , M. Hromada [-] - M. Dvořák [-] (89. L. Hromada [-] ) , T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] (85. K. Chotovinský [-] ) , J. Peltán [-] (77. T. Kolba [-] ) - J. Šmídmajer [-] (87. D. Maršík [-] ) , K. Polišenský [-] (66. M. Mazouch [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , V. Šrámek [-] , M. Šrámek [-] - J. Němec [-] , D. Dumský [-] , J. Brož [-] (71. S. Šteier [-] ) , M. Škulina [-] - D. Sandr [-] , Z. Mikeš [-]

ŽK: 70. J. Boháč , 85. M. Mazouch - 13. J. Němec , 54. V. Šrámek , 84. J. Čabrádek .
Místo: Soběslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.