0:3
(0:0)
67. R. Pouzar (p.)
70. V. Bašta
71. V. Bašta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silné 4 minuty Rudolfova rozhodly o výhře!


Branky


67. R. Pouzar (p.) , 70. V. Bašta , 71. V. Bašta
0

Přes hodinu se hrálo za nerozhodného stavu 0:0, než se rozjel čtyřminutový brankostroj Rudolfova, jenž zahájil Radim Pouzar. Poté se během dvou minut prosadil dvakrát Bašta a rozhodl tak o tom, že na Českobudějovicko poputuje plný počet bodů. "Perštát" tak vyhrál poprvé venku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov zajížděl na půdu Plané nad Lužnicí v roli nejhůře střílejícího celku na venkovních hřištích a na svém kontě měl pouze dva body v této disciplíně. Negativní bilanci chtěli hráči z předměstí Českých Budějovic vyvrátit a poprvé venku vyhrát. Planá doma příliš neprohrává a tak je nečekala jednoduchá práce. Navíc domácí minulý týden vyhráli na půdě do té doby druhé Soběslavi 2:1, když se jim podařilo utkání otočit.

Od prvního poločasu byl jasně lepší tým trenéra Oty Matouše, ale ani rychlá kombinační hra doplněna důrazem nepřinesla v první pětačtyřicetiminutovce ovoce.

Do druhé půle vstoupili oba celky v podobném duchu a stejným stylem hry jako v poločase prvním. Rudolfov byl lepší, ale stále ne a ne vsítit vedoucí branku. To se jim podařilo až v 67. minutě a paradoxně k tomu napomohli domácí borci, kteří dovolili Pouzarovi zahrávat pokutový kop. Zkušený záložník situaci ustál a poslal svůj celek do vedení. Planá se nestačila ani oklepat a už prohrávala o tři branky. Obě dvě dal Bašta, který se prosadil ze samostatného úniku, jenž zakončil šikovně kličkou a zívala na něj odkrytá Brandštýlova klec. Druhý gól vsítil o pouhou minutu později a rozhodl utkání. Mezi všemi třemi brankami byly pouhé čtyři minuty, jenž stačily Rudolfovu k jednoznačné a zasloužené výhře. „Celý tým hrál skvěle, předvedli jsme snad nejlepší výkon v sezóně,“ chválil své spoluhráče dačický rodák ve službách Rudolfova Jiří Hrbáč.

Rudolfov v dalším utkání hostí Katovice, Planá se v derby utká s Veselí, které rozhodně neodevzdá svou kůži lacino.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov
Jiří Hrbáč: Do Plane jsme odjeli s tim, ze bychom konecne chteli zlomit serii neuspechu na hristich soupere a jsem moc rad, ze se nam to povedlo. Z nasi strany to bylo jedno z nejvydarenejsich utkani sezony a myslim, ze jsme zvitezili naprosto zaslouzene. Velmi dobre se nam darilo kombinovat a drzet balon.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , R. Welzl [-] , L. Sedláček [-] (67. D. Petr [-] ) - M. Janovský [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , T. Pösinger [-] , R. Voneš [-] , D. Havel [-] - J. Trčka [-] , M. Pěknic [-] (23. L. Irsa [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] , D. Ryneš [-] , O. Hajný [-] - J. Hrbáč [-] , R. Pouzar [-] , P. Čmelík [-] , V. Bašta [-] (87. O. Brůha [-] ) - V. Baščevan [-] (78. J. Tušl [-] ) , P. Raab [-] (85. D. Hlavatý [-] )

ŽK: 43. R. Welzl , 55. R. Voneš , 67. T. Pösinger - 89. J. Tušl .
Místo: Planá/Luž..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.