1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 10:15

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek po výhře v Čimelicích putuje tabulkou výš


Branky


0

V dopoledním utkání se představil TJ Osek na půdě Čimelic a podařilo se mu vyhrát a tím se dostat nad hranici dvaceti bodů, což značí klidnější jarní část. Čimelice opět prohrály a s dvanácti body se krčí v dolních patrech tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek jel na půdu Čimelic v dobrém rozpoložení díky výhře doma nad ambiciózním Rudolfovem. Čimelice se naopak letos potýkají s mizernými výsledky, neuspokojivou hrou a velmi úzkým kádrem, který je hlavním negativním faktorem trápení.

Hostující tým byl od prvních minut aktivnější a soustředil se hlavně na kombinaci daleko od svého vápna. Nutno dodat, že k tomuto stylu hry napomohl i skvěle připravený trávník. „Hřiště bylo skvěle připravené, za to musím správce hřiště pochválit,“ blahořečil stoper Oseku Martin Carda.

V osmé minutě se Osek ujal vedení. Uher se dokázal prosadit hlavou a poslal svůj tým velmi brzo do vedení. Jeho trefa se tak stala jediným gólovým momentem prvního poločasu.

Do druhé půle vlétli domácí jako širón. Nekl zahrával trestný kop, k jeho odrazu se dostal Hegenbert a poslal do sítě vyrovnávací branku. To se psala teprve 48. minuta a domácí byli rázem na koni a ve hře. Ovšem skálopevná obrana Oseku už další gólovou situaci nedovolila. Hosté se soustředili hlavně na klidné držení míče a postupný útok. Jejich snaha se vyplatila, když se po teči prosadil Martin Carda, nejlépe střílející obránce soutěže. Osek si dokázal vypracovat i další šance, ale skvělý Fajfrlík držel naděje Čimelic až do samého závěru. Cardův  gól byl navíc i vítězný a Osek se tak nadále posouvá tabulkou výše a ukazuje, že i po odchodech několika důležitých hráčů má kádr vysokou kvalitu a Osek se může prát o vysoká umístění.

Osek se v dalším kole střetne s Hlubou, Čimelice se doma musí dobře připravit na třetí Soběslav, která nechce do konce podzimu ztrácet.



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Jakub Svojše:

TJ Osek
Martin Carda: Na velmi dobře připraveném hřišti se odehrál velmi lítý boj a obě mužstva si nedarovala ani metr prostoru. Opět musím všechny své spoluhráče pochválit, neboť jsme soupeře za celý zápas pustili jen do pár nebezpečných situací a tři body jsme si určitě zasloužili. Jen škoda některých poněkud nešťastně vyřešených situací před soupeřovou bránou. V příštím kole budeme chtít zlepšenou formu potvrdit na Hluboké, odkud se budeme snažit přivézt alespoň bod.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - J. Petráš [-] (46. Z. Červenka [-] ) , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] , V. Hegenbart [-] - P. Pávec [-] , M. Nekl [-] , M. Surovčík [-] , J. Převrátil [-] - J. Svojše [-] , F. Čadek [-]

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , J. Baloušek [-] , M. Tomášek [-] - S. Hosnedl [-] (90. D. Roubín [-] ) , V. Dohonyi [-] , J. Schánělec [-] , J. Mráz [-] - V. Uher [-] (89. J. Hájek [-] ) , L. Blažečka [-]

ŽK: 82. Z. Červenka .
Místo: Čimelice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.