2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov maže náskok Katovic, vyhrál s Dražicemi


Branky


0

Jankov se po dvou výhrách dotahuje na vedoucí Katovice. Zatímco Jankov získal v posledním týdnu 6 bodů, Katovice pouhý jeden. Ovšem ani tentokrát to nebyl přesvědčivý výkon, který by zvedal ze sedaček, ale body přinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve státní svátek mohli vyrazit fotbaloví fanoušci na předehrávané 15.kolo krajského přeboru. Do jankovské Precis arény dorazily herně se zvedající Dražice. Ty se ujaly vedení, jenže Jankov stihl brzy vyrovnat a nakonec gólem devět minut před koncem strhl vítězství na svojí stranu. Po první prohře Katovic snížil náskok nováčka na čele tabulky na tři body.

 

Šiller, Boček, Bürger, Popelka, Smékal, Šebelka. To byla lavička náhradníků v podání domácího výběru, která nahání strach. V nabitém kádru Ivo Čecha nemá nikdo jisté místo v sestavě, ve středečním utkání museli úvodní minuty sledovat z lavičky tito borci. V průběhu hry se však na hřiště dostali a třeba nejlepší střelec týmu Tomáš Smékal tento duel rozhodl!

Aktuálně druhý tým tabulky šel do utkání s cílem zvítězit, avšak tyto plány se začaly hroutit poměrně brzy. Ve 4.minutě poslal dlouhý balón do vápna Valášek, Horka jej sklepl a Lukáš Stuchlík už neměl s dopravením míče do sítě výraznější problémy - 0:1. Naštěstí pro domácí se na vyrovnání čekalo pouze pět minut. To se po standartní situaci a centru Mužíka hlavou prosadil Marek Pancíř - 1:1. Běžela 15.minuta a Jankov mohl jít do vedení. Po Voráčkově centru z pravé strany však mířil vysoko nad Vladimír Štefl. První poločas předváděla obě mužstva kvalitní fotbal a práci měli oba gólmani. Hejníček v domácí brance musel zasahovat ve 22.minutě proti střele Vakoče z přímého kopu, která mířila pod břevno, jenže domácí strážce branky jí vytáhl na rohový kop. Dražice se v 34.minutě domáhaly odpískání pokutového kopu. To v šestnáctce trefil Novotný svým centrem ruku bránícího Šulce, avšak rozhodčí Karel Dunovský tuto situaci jako penaltovou nevyhodnotil. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Jestliže první poločas bavil, po změně stran hráči obou celků v chladném počasí přihlížejícím divákům dlouho nic nenabídli. Výjimku přinesla pouze tříminutová pasáž po hodině hry, kdy si domácí vypracovali velmi slušné pozice ke skórování. Nejprve Mužíkův roh hlavičkoval Martin Řezníček, gólman Boček jej dokázal vytěsnit na další roh. Ten rozehrál Šebelka na hlavu Tomáše Smékala, od níž putoval míč nad hostující branku. Největší příležitost však přišla až v 65.minutě. To Jan Šebelka vysunul Tomáše Smékala, ten se dostal až před Josefa Bočka, který tvrdou ránu jankovského střelce zlikvidoval. Následné minuty se nesly ve znamení marného boje Jankova s defenzivou Dražic a evidentního zdržování hostujících hráčů, kteří chtěli zápas dovést do remízového konce. Byli blízko, ovšem v 81.minutě se Precis aréna dočkala kýženého a fanoušky vzívaného gólu. Martin Řezníček poslal dlouhý balón za obranu, kam si naběhl Tomáš Smékal, ten využil vyběhnutí gólmana Bočka a hlavou ho přeloboval - 2:1. Kromě dvou rohových kopů se dražičtí do pozic, ze kterých by hrozilo vyrovnání nedostali, a tak odjeli z Jankova s nepořízenou.

Zdroj: skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Petr Maxa: Nastoupili jsme se silnou lavičkou a to znamenalo, že v případě potřeby budou moci do hry naskočit velmi kvalitní hráči. První poločas jsme byli lepší, ve druhém se opět dostali do vedení a to jsme už do konce zápasu nepustili. Kromě rohů se hosté do gólovek nedostali a tak jsme vyhráli a zůstali na druhé příčce.




Sestavy


SK Jankov
L. Hejníček [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Řezníček [-] , M. Šulc [-] (88. M. Popelka [-] ) - P. Mizera [-] (46. T. Smékal [-] ) , L. Voráček [-] (83. M. Boček [-] ) , D. Maršán [-] , M. Pancíř [-] (70. V. Bürger [-] ) - V. Štefl [-] (46. J. Šebelka [-] ) , R. Mužík [-]

TJ Dražice
J. Boček [-] - M. Hojdar [-] , R. Fořt [-] , R. Valášek [-] (83. O. Kos [-] ) , T. Hořejší [-] - T. Bareš [-] , K. Novotný [-] , J. Stuchlík [-] , T. Vakoč [-] - M. Horka [-]

ŽK: 40. L. Voráček , 75. M. Řezníček , 79. J. Šebelka .
Místo: Jankov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.