1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tuchlovice vezou tři body z Nového Strašecí


Branky


13

Nové Strašecí - První jarní kolo bylo na programu derbymezi domácími fotbalisty a nedalekými Tuchlovicemi, které vzhledem k pravděpodobně velkému počtu sestupujících, potřebují body, stejně tak jako domácí, kteříse nacházejí na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas smírně s góly na obou stranách

Ve 14. minutě zahrával hostující Procházka rohový kop, míč poslal na zadní tyč a zcela volný Hafenrichter rozjásal Tuchlovice - 0:1. O deset minut později nevyužil Titlbach nabídnutou příležitost, skóre se tedy neměnilo. Přesto se Novostrašečtí branky dočkali a to ve 40. minutě, když si míč na prsa zpracoval Elsnic a levou nohou zakončil na zadní tyč, od které se míč odrazil do sítě - 1:1.

O vítězi rozhodl jediný gól

V 54. minutě vyslal Pudil přesnou přihrávkou za obranu Žahoura a ten se nemýlil, i když mu ke vstřelenému gólu pomohla teč jednohoz bránících hráčů - 1:2. Navíc hned vzápětí byl po druhé žluté kartě vyloučen L. Mrázek. V 80. minutě šel sám na Haužvice Kala, ale nepojistil výhru Tuchlovic. A tak mohl v 88. minutě přijít trest, ale Mrázek branku přestřelil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "Těšili jsme se na utkání, ale chuť nám pokazil rozhodčí, který utkání zásadně ovlivnil. Celý zápas jsme byli lepší, jenže v první půli jsme nepohlídali standardní situaci. I přes vyrovnání jsme pak dostali nešťastný druhý gól. Musím pochválit hráče za bojovný výkon, ale, když má soupeř podporu sudího, můžeme makat jak chceme."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
I. Haužvic [-] - L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] (79. J. Mrázek [-] ) , D. Titlbach [-] , M. Krupička [-] (55. D. Holub [-] ) , P. Nováček [-] , J. Čech [-] , M. Hartman [-] , J. Gregor [-] , M. Bláha [-] (72. J. Ducár [-] ) , M. Mžourek [-]

AFK Tuchlovice
D. Rajninec [-] - J. Kubů [-] (91. A. Hodan [-] ) , Š. Procházka [-] (72. N. Miškovic [-] ) , J. Kala [-] (85. J. Červenka [-] ) , M. Žahour [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] (66. M. Krstič [-] ) , M. Pospíšil [-] , L. Tomic [-] , M. Fitko [-]

ŽK: 34. J. Elsnic , 41. L. Mrázek , 76. J. Ducár - 32. M. Žahour , 34. M. Pudil , 38. M. Fitko , 69. J. Kubů , 80. J. Kala . ČK: 55. L. Mrázek .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Glogar Petr - GLOGAR Lukáš, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů ohroženým sestupem, těžce se to tipuje, protože si myslím, že jaro bude hodně zajímavé, co se týče vnějších vlivu. Zkusím jedničku.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza