1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marcel Potůček rozhodl v závěru o třech bodech pro Dobráč


Branky


23

Ratboř měla zápas dobře rozehraný, ale na konci jí zbyly jen oči pro pláč. Ve druhém poločase pustila hosty do hry, Dobré Pole vyrovnalo a Marcel Potůček svojí druhou brankou v utkání v osmdesáté deváté minutě skóre otočil.

Fotogalerie od Radky Doležalové. Děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ratboř z územní převahy získala jen jeden gól

Hosté se snažili hrát ze zabezpečené obrany, ale rychlé akce Ratbořských po křídlech se jim nedařilo zastavovat. Bohužel pro domácí se nedařila finální přihrávka a zakončení bylo špatné. Až ve dvacáté minutě se na levé straně uvolnil Vohnický, zpětnou přihrávkou našel Michala Kesnera, který střelou uvnitř šestnáctky trefil přesně k tyči - 1:0. Vzápětí si aktéři gólové akce role vyměnili, ale Vohnický ve vyložené pozici před gólmanem netrefil balón.

 

Hráči Dobrého Pole ale měli také zajímavé možnosti. Nadějné průniky Potůčka nebo Kiewaka ale byly včas zastaveny ratbořskou obranou. Až ve třicáté minutě se balón dostal po ose Žirovnický - Potůček - Špička z levé strany na pravou, ale posledně jmenovaný v dobré pozici vysoko přestřelil. Podobně si vedl ve stejné pozici i Kiewak. Další příležitost k vyrovnání měl Jícha, který ale z velkého úhlu trefil jen do gólmana, odražený míč centroval na Párala, který technickým obloučkem minul břevno o centimetry.

 

Po šancích Dobráče domácí opět zabrali. Proti Vohnickému však včas vyběhl gólman hostů a míč nohou vykopl, střely Kesnera ani Kopeckého neměly gólové parametry. Po rohovém kopu vyboxoval míč Strejček, ale přesně na nohu Vohnického, od kterého se vpodstatě míč jen odrazil hostujícímu gólmanovi zpět do náruče. 

 

Po ztrátě míče uprostřed hřiště šli do přečíslení domácí. Situaci vyřešili dobře, Kesner zakončuje do opuštěné brány, ale míč v poslední chvíli vykopl Štefančík. Hosté ještě v poslední minutě zahrávali trestný kop, ale Jeřábek míč ukryl v rukavicích.

 

Páral vydřel vítězný gól

Hosté do druhého poločasu prostřídali a přitlačili na bránící Ratbořské. Po dvaceti minutách druhé půle srovnal skóre Marcel Potůček - 1:1. Hra byla otevřená na obě strany a když už se zdálo, že přijdou na řadu penalty, vybojoval míč Páral, přesprintoval domácí obranu a předložil gól jako na podnose Marcelovi Potůčkovi - 1:2.



Ohlasy k zápasu



Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Zlomová byla asi situace z konce poločasu, kdy domácí nevyužili přečíslení tři na jednoho. Ve druhé půli i díky prostřídání jsme zlepšili hru a dali dva góly, kdy vítězný gól patří z 90% Páralovi, který si míč nejdřív vybojoval, přesprintoval domácího stopera a předložil Potůčkovi před prázdnou bránu. Domácí měli několik dobrých šancí, které neproměnili a to bylo rozhodující.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Pechar [-] , V. Švarc [-] , M. Lepší [-] (46. M. Uher [-] ) , D. Kemza [-] , J. Kovařík [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , Z. Gembiczki [-]

Sokol Dobré Pole
J. Strejček [-] - O. Štefančík [-] , T. Jícha [-] , B. Nneji [-] - D. Špička [-] (58. S. Batamag [-] ) , D. Strejček [-] (38. R. Owusu [-] ) , K. Páral [-] , J. Žirovnický [-] - M. Potůček [-] , J. Kiewak [-] (46. E. Nana [-] ) - F. Krejčí [-]

ŽK: 55. M. Potůček , 85. E. Nana .
Hráči zápasu: F. Krejčí , K. Páral .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Benák Petr - DOBEŠ Jan (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Břečka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Oba týmy nezískaly ani bod v prvním kole, ale Ratboř bude mít výhodu domácího prostředí a fanoušků natěšených na opětovné výkony v okrese.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza