3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Určic rozhodla v závěru


Branky


1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Vedení se ujal Tištín hned v 9. minutě. Na trestný kop, po kterém míč proletěl velkým vápněm si k  zadní tyči naběhl Hanák a z oleje se přesně trefil - 0:1. Béčko srovnalo krok poměrně brzy. V 19. minutě si Vodák obhodil obránce a vystřelil. Brankář si na míč sice šáhl, ale jeho cestě do branky zabránit nedokázal- 1:1. Během prvního poločasu měli míč častěji na kopačkách  hráči Určic, ale další gól již nepřidali. Obdobně si vedli i hosté, kteří občas zazlobili z rychlých protiútoků. Nejaktivnější byl Bosák.

Domácí po pauze rozhodli

Po změně stran bylo lepším mužstvem béčko. Během úvodních minut druhého poločasu nejprve vystřelil z dálky nepřesně Pospíšil P., vzápětí mířil Vodák těsně mimo a do třetice centr Grulicha pouze rozvlnil brankovou síť z venku. Postupem času tlak Určic sílil, ale hostující obrana odolávala. V 75. minutě skončil míč na břevně. Rozuzlení tak přinesl až samotný závěr utkání. V 88. minutě poslal kapitán Kouřil centr z trestného kopu z velké vzdálenosti do velkého vápna. Po hrubé chybě gólmana se míč k překvapení všech dokutálel až za brankovou čáru - 2:1. Vítězné dílo potvrdil v poslední minutě utkání Vodák. Jeho první střelu brankář ještě dokázal vyrazit, ale na opakovaný pokus již zareagovat nedokázal. Béčko si tak zaslouženě připsalo tři body.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
D. Navrátil [-] - M. Hýbl [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , M. Pospíšil [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , P. Čajan [-] , P. Mlčoch [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

Sokol Tištín
Z. Špička [-] - R. Návrat [-] , Z. Oulehla [-] , J. Hanák [-] , M. Cetkovský [-] , P. Hanák [-] , A. Matoušek [-] , P. Hýsek [-] , O. Rehák [-] , D. Bosák [-] , J. Slavík [-]

ŽK: 26. P. Vodák , 72. M. Hudský .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: HUBENÝ Ondřej - PITNER Jaroslav, DÖMISCH Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů