2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Vlašimi porazilo Poříčí


Branky


17

Vlašim - Domácí si chtěli napravit reputaci po nepovedeném výkonu z minulého kola po prohře v Novém Strašecí. Nečekalo je ale nic jednoduchého, do Vlašimi zavítal soused v tabulce, Poříčí. Oba týmy měly dokonce shodný počet třinácti bodů. Lépe zápas zvládli Vlašimští a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlašim se dostala do vedení

Zápas začal opatrně z obou stran bez velkých šancí. Brankáře prověřili jen střely z dálky v podání domácího Vlasáka či hostujícího Jíši. V 25. minutě se naskytla první příležitost, která by se dala nazvou gólovou. Vlasák vyslal skvělou přihrávkou do zakončení Laloučka, který sice míč poslal podel Tlamichy, ale míč minul bránu. Hosté se snažili dostat se do nějaké šance marně, neboť domácí obrana fungovala na výbornou. Ve 35. minutě museli domácí nuceně střídat a na hřiště přišel Linhart, který po minutě na hřišti vstřelil úvodní branku utkání. Do vápna se protáhl Cettl, jeho zpětná přihrávka prošla až na hranici velkého vápna, kde se do míče opřel právě Linhart a prostřelil Tlamichu - 1:0. O minuty později páli domácí Vobecký, ale jeho střela se opřela o tyč.

Jíša nedal penaltu a domácí pak odskočili

Vstup do druhého dějství měli lepší hosté. Hned po minutě se řítil sám na Štechera Trpišovský, přehodil jej, ale míč vykopl z brány Lapáček. V 58. minutě zachybovali hosté a sám na Tlamichu postupoval Lalouček, ale hostující brankář si připsal důležitý zákrok a střelu vyrazil. O dvě minuty fauloval domácí Cettl v pokutovém území Rejhona a kopala se penalta. Střelu Jíši k pravé tyči ale vyrazil brankář Štecher. V 66. minutě přišla chyba ze strany domácích, Bohata stejně jako Trpišovský přehazoval brankáře, ale tentokrát zastavila pokus tyč brány Vlašimi. Z následného výkopu domácího brankáře se k míči dostal Vlasák a tvrdou ránou propáli vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Hosté ještě v závěru trefili po rohovém kopu břevno.



Ohlasy k zápasu


FC Sellier & Bellot Vlašim B
Václav Skiba, asistent trenéra: "Velmi vyrovnané utkání rozhodly naše proměněné šance. První gól vstřelil po chvilce na hřišti Linhart. Když po chybě, jinak výborně chytajícího Štechera, trefili hosté pouze tyč odkryté branky, jsme z protiútoku rozhodli zápas Vlasákem. Zbytek zápasu si už kluci pohlídali a zaslouženě vyhráli."




Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
O. Štecher [-] - J. Toupal [-] , J. Zeman [-] (75. M. Pajk [-] ) , F. Zvára [-] , V. Přitasil [-] (34. F. Linhart [-] ) , P. Vobecký [-] (62. R. Filip [-] ) , M. Lalouček [-] (90. M. Pešek [-] ) , D. Vlasák [-] , O. Cettl [-] , M. Štětina [-] , M. Lapáček [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] (86. V. Peroutka [-] ) , J. Jírů [-] (63. O. Páv [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (46. P. Pohorský [-] ) , V. Balata [-] (75. J. Baštýř [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-] , P. Havlíček [-] (40. D. Verner [-] ) , M. Jíša [-]

ŽK: 31. M. Lapáček , 41. D. Vlasák , 83. J. Toupal .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Sandev Viktor - HÁJEK Lukáš, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 05:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:59

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích