3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 10:15

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase favoritů soutěže porazily Klíčany Poříčí


Branky


2. M. Bureš (p.) , 28. J. Jeslínek , 59. J. Jeslínek
11

Klíčany - Hřiště menších rozměrů v Klíčanech, na kterém si nevědělo příliš rady velmi dobré mužstvo z Poříčí, dalo najevo, že Klíčany můžou být právě spolu s hosty favoritem na celkové vítězství Ondrášovka KP v sezóně 2019/2020.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčanské vedení o dva góly

Snový úvod do zápasu ze strany domácích. Hned v 1. minutě měly Klíčany výhodu rohového kopu, míč se dostal k volnému Slánskému, který byl ale faulován. Penaltu pak bezpečně pod břevno proměnil Bureš - 1:0. S míčem více na svým kopačkách ale hráli hosté, nicméně domácí obrana pracovala velmi dobře a neumožnila velmi dobře technicky vybavenému Poříčí žádné zakončení.

 

Ve 28. minutě navíc přišel křížný míč z levé strany na Krause, který nic nevymýšlel a z první jej poslal před bránu na volného jeslínka, který pohodlně zvýšil vedení domácího celku - 2:0.

 

Střelec druhé branky se dostal do další šance, přehodil brankáře Soukupa, ale na poslední chvíli vykopl míč směřující do brány Vacek. Na druhé straně o pár minut později vykopál míč z brankové čáry i domácí Bureš. A jelikož gólem neskončilo ani poté další zakončení Jeslínka, jehož vychytal velmi dobrým zákrokem Soukup, šlo se do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Jeslínek pečetil výhru domácích

Tak jak skončil poločas první, začal i druhý a to další šancí Jeslínka, ale samostatný únik domácí hráč zakončil střelou nad branku. Snížení mohlo přijít po zakončení Páva, ale stav se nezměnil. A tak zafungovalo nedáš - dostaneš, následoval rychlý přechod domácích do útoku a Jeslínek už tentokrát zamířil přesně - 3:0.

 

Osmělili se ještě i hosté a po kombinaci mezi Jíšou a Rejhonem musel zasahovat domácí brankář a gólem neskončila ani další střela jednoho z hostujících hráčů.

 

V zápase dvou týmů, spolufavoritů na celkové vítězství v soutěži, byť je za námi teprve první kolo, se tedy radoval domácí tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Pod novými trenéry Předotou a Šelichou jsme zvládali velmi dobře přípravná utkání, a tak jsme si věřili i na první soutěžní zápas. Věděli jsme však, že to bude těžké, protože Poříčí jsme ještě neporazili. Od první minuty jsme šli ale více za vítězstvím my a bylo vidět, že chceme více. Vyhráli jsme zaslouženě. nyní jedeme do Komárova, kde chceme vyhrát a potvrdit tři body z tohoto zápasu. Snad nám pomůže i to, že Komárov má před sebou náročný týden, jelikož ve středu hraje Mol Cup."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Máme nižší tým, takže jsem varoval před zbytečnými rohy a my jeden vytvořili hned v úvodu a inkasovali. Nedařilo se nám, pořád jsme sice měli míč, ale jen jsme obehrávali jejich obranu. S tím nemůžeme uspět. Domácí mají kvalitu, hodně jim pomohl i silný útočník Kalaš. Kvalitu ale máme také i my, nicméně dostali jsme facku na úvod a musíme se rychle probrat."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , Š. Vošta [-] - D. Pozníček [-] , P. Slánský [-] (89. T. Petříček [-] ) , T. Buldra [-] , A. Kraus [-] (77. D. Minha [-] ) - J. Jeslínek [-] (81. T. Krimlák [-] ) , J. Kalaš [-] (86. J. Háša [-] ) -

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , M. Jíša [-] (86. J. Baštýř [-] ) , P. Pohorský [-] (46. L. Balata [-] ) , J. Jírů [-] , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] (46. D. Rejhon [-] ) , M. Bohata [-] (74. D. Verner [-] ) , V. Balata [-] (62. P. Havlíček [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 53. P. Slánský , 74. J. Kalaš - 25. J. Pohorský .
Hráči zápasu: M. Bureš , J. Kalaš , A. Kraus , J. Jeslínek - D. Rejhon , O. Páv .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Marek Tomáš - VYHNAL Karel, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Klíčany měly na konci minulé sezóny slušnou formu a na domácím hřišti mají značnou výhodu.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů