2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra otočila domácí duel


Branky


36. J. Mrázek , 69. T. Mrůz - 19. J. Holman
5

Report zaslal Rostislav Hryn. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V úvodním dějství se hrál vyrovnaný zápas, kvalitou ale připomínající hřiště, na kterém se hrálo. Domácí sypali do hostujícího vápna jeden centr za druhým, za to hosté vyráželi k rychlým kontrům. Dvakrát se zastřeloval hostující Robin Lesniak, ale ani jednou se mu rána příliš nepovedla. Z další šance hostí se Lhotka už radovala, když křižnou střelu Holmana domácí brankář nechytil - 0:1. Další šance přišla záhy, když hostující Hryn jen těsně minul bránu domácích. V tom se ale domácí probrali a začali hosty tlačit více a více. Hosty držel hlavně vynikající gólman Kotrč, ale v minutě 36. byl již na dorážku po závaru z rohového kopu příliš krátký - 1:1. Za tohoto stavu poločas skončil, když si ani jedna strana nějakou vážnější šanci nevypracovala.

Domácí po pauze rozhodli

Do druhého dějství lépe vkročili domácí, když stále hráli stejnou melodii - pas z obrany na rozběhnuté útočníky a nebo centr z poloviny hřiště do závaru. O něco podobného se pokusili i hosté a také že málem úspěšně. To když z dlouhého centru hosté vytěžili autové vhazování. Z něj patrik Wittek našel ve vápně domácích hostujícího Hryna, ten hlavou protáhl domácího brankáře a dorážející Holman trefil z bezprostřední blízkosti jen tyč. Za necelých pět minut udeřili domácí. Na pravé straně na hranici vápna se k míči, po dlouhém centru, dostal Tomáš Mrůz, kličkou do středu oklamal beka a na bližší tyč nedal Kotrčovi, v bráně Lhotky, šanci - 2:1. Moc příležitostí už diváci neviděli. Za zmínku stojí snad jen poslední rohový kop Lhotky v 90. minutě. Hryn poslal prudčí centr na bližší tyč, kde nabíhal Patrik Seifried, ale zmíněnou tyč jen trefil. Konec. Jiskra Hrušov vs. SK Ostrava Lhotka = 2:1.



Sestavy


Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - M. Tóth [-] , T. Mrůz [-] , P. Hudeček [-] , D. Pekara [-] (50. J. Poděbradský [-] ) , F. Kadura [-] , M. Josefofský [-] , E. Fekete [-] , D. Kurej [-] , J. Mrázek [-] , J. Hurta [-]

SK Ostrava Lhotka
V. Kotrč [-] - M. Charitonidis [-] , P. Tkačík [-] , J. Polák [-] , R. Hryn [-] , R. Lesniak [-] , P. Seifried [-] , P. Wittek [-] , M. Souček [-] , T. Swierczek [-] , P. Mervart [-]

ŽK: 52. J. Poděbradský , 67. T. Mrůz , 75. E. Fekete .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: NĚMEC Martin - HOŠEK Jiří, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích