3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bojovném zápase vyhrály Stěbořice


Branky


24

Stěbořice po poločase vedly o jednu branku. Ve druhé části gólem vedení pojistily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Vedoucí Stěbořice se střetly z celkem Vřesiny. Zápas moc fotbalové krásy nenabídl. Byl to spíše boj o každý metr hřiště, v němž byli domácí důraznější, vypracovali si více šancí, a proto si dokázali připsat další tři body. Do vedení se domácí družina dostala už po pěti minutách, když se Jamnický obtočil kolem bránícího se hráče jako baletka a jeho nekompromisní střela vymetla z hostující brány všechny pavouky – 1:0. V dalším průběhu poločasu se do dvakrát do šancí probíjel Jamnický, ale vždy ztroskotal na brankáři Lampartovi. Ve 34. minutě byl ve vápně sražen stěbořický Graca a kapitán Šindelář opět prokázal, že se ze značky pokutového kopu nemýlí – 2:0. Zbytek poločasu se odehrál bez šancí, teprve až v samém závěru zahrál hostující kapitán Boháč rohový kop, na nějž si nejvýše vyskočil Boček a hlavou zatloukl míč do kasy – 2:1. 

Stěbořice navýšily vedení

Po poločase se na hřišti ještě více přitvrdilo a spíše než fotbal to byl obrovský boj. V 52. minutě Stěbořice přidaly třetí uklidňující gól, když se Gracovi podařilo obstřelit gólmana Lamparta přesně k tyči – 3:1. V 67. minutě po tvrdé střele domácího Burdy se rozezvonila tyčka vřesinské brány. V závěrečné dvacetiminutovce se hrálo jen od šestnáctky k šestnáctce. Stěbořice si výhrou zajistily podzimní primát, který mohou ještě vylepšit v dohrávaném zápase v Komárově. Vřesina po podzimní části sedmé místo, a jaro bude taky tvrdé. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Roman Ondráček (asistent trenéra): Byl to hodně tvrdý a bojovný zápas, ve kterém jsme měli více šancí a ze hry a naše výhra je zasloužená.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Tvrdé a bojovné utkání, byla to hlavně nakopávaná.Domácí byli bojovnější a šli za balónem a brankami asi více než my. Druhý poločas se ještě přitvrdilo, naši hráči bylo hodně nahecování po posledním zápase s tímto soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] (79. V. Kramný [-] ) , V. Graca [-] (80. M. Kokeš [-] ) , P. Čavera [-] , R. Kokošek [-] (90. F. Kramný [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] (88. D. Válek [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - K. Hofrichter [-] , M. Pešek [-] , O. Kocián [-] , V. Čech [-] , L. Villaschek [-] (85. R. Cigán [-] ) , M. Boháč [-] (46. T. Mrázek [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-]

ŽK: 49. P. Boček , 61. V. Čech .
Hráči zápasu: P. Čavera , J. Šindelář .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - NEDĚLA Martin, ŠIMON Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Stěbořice jsou doma silné, ale my uspějeme.

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Stěbořice budou jasným papírovým favoritem, ale s Vřesinou je nečeká nic lehkého. Vřesina v tomto zápase může jen překvapit a pokud bude hrát organizovaně, tak jako první poločas proti nám, můžou se nějakého bodu dočkat. Debakl neočekávám, výhru Stěbořic však ano.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích