J. Šenk 47.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť bodově vyloupila Těškovice


Branky


47. J. Šenk - 11. T. Voves , 39. T. Voves , 76. T. Voves
24

Píšť vedla po první půli o dvě branky. Ve druhé svůj náskok dokázala udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Zápas mezi domácími Těškovicemi a hostující Píšti přinesl vyrovnaný a bojovný zápas, ve kterém dokázala Píšť využít více brankových šancí. Hned v úvodu přeloboval hostující brankáře Sajdoka Vavrečka, ale branka nebyl pro ofsajd uznána. V 8. minutě střílený centr Daniela Kryzela jen těsně minul hostující tyčku. Hosté se pak dostali do vedení v 11. minutě, když využil chybné rozehrávky domácích Voves, který přešel přes dva obránce a před brankářem Romanem Lazeckým propasíroval míč do sítě – 0:1. Píšť pak nebezpečně ohrozila domácí brankou střelou Chromečky, kterou vyazil Roman Lazecký před sebe a i následnou dorážku vyrazil na rohový kop. V 17. minutě domácí Jan Šenk přešel přes dva hráče, ale jeho lob přes brankáře skončil v zázemí. Druhý gólový úder hostů přišel deset minut před přestávkou, když na rohu šestnáctky našel Patrik Moric Vovese, jehož tečovaná střela šla do protipohybu brankáře Romana Lazeckého – 0:2. 

Píšť náskok uhájila

Těškovice snížily v úvodu druhého poločasu, když míč zatáhl po pravé straně Jakub Krayzel, jehož zpětnou přihrávku pustil mezi nohami Vladimír Šenk na svého bratra Jana, který nedal Sajdokovi šanci – 1:2. Vyrovnat mohli Vavrečka a Juchelka, ale jejich pokusy svůj cíl nenašly. Na druhé straně zase nebezpečně zahrozili Chromečka s Patrikem Morice. Definitivní klid do řad hostů vnesl čtvrthodinu před koncem Voves, který tvrdou střelou do protipohybu brankáře Romana Lazeckého poslal balon do sítě – 1:3. V závěru už si Píšť svůj náskok zkušeně pohlídala. Těškovice jsou po podzimu osmé a čeká je tvrdé jaro. Píšť se pohybuje na čtvrtém místě a bude určitě chtít jít na jaře výš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané a bojovné utkání dvou technických mužstev, které rozhodlo lepší a pohotovější střelecké zakončení hostů. Stinnou stránkou tohoto utkání byl JALOVÝ výkon hlavního SUDÍHO, a to na obě strany.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Šlo vidět, že je konec sezóny a ani jednou mužstvo nebylo v optimální formě. My jsme ale byli efektivnější a těší nás výhra z venku po dlouhé době.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] (71. P. Lazecký [-] ) , D. Juchelka [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , D. Krayzel [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

TJ Slavia Píšť
O. Sajdok [-] - D. Sedláček [-] , D. Rozhon [-] (74. A. Málek [-] ) , P. Moric [-] , O. Vlha [-] , T. Voves [-] , V. Chromečka [-] , K. Palkovič [-] , L. Svoboda [-] (64. M. Pawlenka [-] ) , P. Sedláček [-] , T. Kudlík [-]

ŽK: 53. D. Krayzel , 89. L. Brož - 66. K. Palkovič .
Hráči zápasu: J. Šenk - T. Voves .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - LAZECKÝ Přemysl (N), ŠEBESTÍK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Pokud chce Píšť myslet ještě na špici tabulky musí vyhrát.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Těškovice dokážou na domácí umělce potrápit každý tým, o čemž svědčí jejich domácí výhry nad náma a Stěbořicema. Píšť teď dvakrát klopýtla, pokud se chcou udržet na předních příčkách, musí tento zápas zvládnout a já věřím, že Píšť těsně vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza