T. Matyáš 6.
R. Urban 25. (p.)
R. Urban 60. (p.)
3:5
(2:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice přestřílely Jakartovice


Branky


6. T. Matyáš , 25. R. Urban (p.) , 60. R. Urban (p.) - 10. M. Schoppik , 16. F. Mrusek , 22. J. Lichovník (p.) , 27. J. Lichovník , 83. P. Váleček
24

Vávrovice daly o dvě branky více než Jakartovice a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Jakartovicím nepřišel na zápas ani jeden brankář, takže musel mezi tři tyče kanonýr Urban, který hned v úvodu zlikvidoval šanci Mruskovi. To na druhé straně byl úspěšnější Matyáš, který napřáhl v 6. minutě z dvaceti pěti metrů a jeho přízemní střela skončila u tyčky hostující branky – 1:0. Vávrovice srovnaly krok po deseti minutách, když našel Mrusek Schoppika, který si zatáhl míč po levé straně a střelou k tyči nedal Urbanovi žádnou šanci – 1:1. Po čtvrthodině hry nahrál Levák Mruskovi, který si navedl míč na střed hřiště a střelou k tyči otočil skóre střetnutí – 1:2. Ve 22. minutě vystihl špatnou malou domů Poštulky Jakub Lichovník, jehož poslal k zemi gólman Urban. Míč si na značku pokutového kopu postavil jeho bratr Jan, a i když si Urban na míč šáhl, tak ho poslal do sítě – 1:3. Jakartovice snížily o tři minuty později, když byl faulován ve vápně Hlaváč a Urban poslal Tesaře na opačnou stranu – 2:3. Reakce Vávrovic byla okamžitá, když po přesné kolmici Schoppika střílel přesně k tyči snajpr Jakub Lichovník – 2:4. Do konce poločasu ještě za Vávrovice zazdil dvakrát příležitosti Chryczyk. 

Vávrovice náskok udržely

Ve druhém poločase diktovaly tempo hry Jakartovice. Vávrovice hrozily z rychlých brejků, ale ty se Čipovi a po něm Mruskovi nepovedly. Po hodině hry spadl po kontaktu s brankáře hostů Tesařem v pokutovém území Havlíček. Nařízenou penaltu opět s přehledem proměnil Urban – 3:4. Jakartovice pak sice měly převahu, ale ta byla spíše platonického rázu kolem šestnáctky Vávrovic. Sedm minut před koncem pak přišel rychlý kontr hostů, když se dostal přes tři hráče Jakub Lichovník a gólově oslovil střídajícího Válečka – 3:5. Vávrovice obsadily po podzimu páté místo. Jakartovice jsou dvanácté a čeká je horké jaro. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Radoslav Urban (kapitán): Na zápas nedorazili dva naši brankáři, takže jsem musel jít chytat, a asi to nám chybělo vepředu. Góly jsme dostali po našich tradičních chybách. V první půli byli lepší hosté, a ve druhé zase my, ale jelikož byli hosté pořád o krok vepředu, tak vyhráli zaslouženě. Musíme přes zimu posílit na brankářském postu a přivést zkušeného stopera, který by dirigoval obranu.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Zase to byly nervy. Moc nám nešla obranná hra, ale naštěstí jsme byli produktivní vepředu a domácí přestříleli.



Sestavy


FK Jakartovice
R. Urban [-] - L. Martinka [-] , J. Hlaváč [-] , J. Hajduk [-] (27. P. Heinzke [-] ) , F. Havlíček [-] (68. R. Holub [-] ) , T. Matyáš [-] , R. Mička [-] , M. Sváček [-] , D. Filip [-] , M. Poštulka [-] , V. Koneczný [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , M. Číp [-] , J. Lichovník [-] (55. M. Sedláček [-] ) , O. Levák [-] , D. Klein [-] , F. Mrusek [-] (80. P. Váleček [-] ) , J. Lichovník [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 21. R. Urban - 87. J. Chryczyk .
Hráči zápasu: O. Levák , J. Lichovník .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KUDELA Dalibor (N), HALFAR David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Vávrovice zakončí první půlrok vítězstvím na hřišti Jakartovicím, kterým to aktuálně nelepí.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou nejlepších střelců v lize by měl přinést na góly bohatý zápas. Vávrovice však neponechají nic náhodě a přesvědčivě zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů