Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová dala bůra Komárovu


Branky


24

Březová své tříbrankové vedení po orvní půli, navýšila ve druhé části dalšími dvěm góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová utekla hostům o tří branky

Březová ve svém posledním zápase zcela jasně přejela mužstvo z Komárova, které se za celý zápas zmohlo pouze na jednu pořádnou střelu. Březová se ujala vedení za šest minut, když se dlouhý nákop odrazil k Lodňánkovi, který střelou na zadní tyč překonal brankáře Pelce – 1:0. I nadále byla Březová lepším týmem, ale šance Šuhajíka a Budy zůstaly nevyužity. Zlomovým momentem pro zápas byly dvě branky během minuty na konci poločasu. Nejdříve v 37. minutě se po centru dostal míč k Budovi, a ten se nerozpakoval a míč bodlem s přispěním teče a tyčky poslal do branky – 2:0. Hned po rozehrávce milimetrově našel kapitán Šustek Tomáše Křenka, který lišácky přeloboval Pelce – 3:0. 

Březová výhru pojistila

I ve druhé části na trávníku dominovala Březová. Nejdříve se brankově neprosadil Buda. Po hodině hry se dostál Komárov ke své jediné nebezpečné střele, ale pokus Kreisla vytáhl na roh gólman Hromada. Definitivně vymalováno bylo v 62. minutě, když přímý kop kapitána Šustka prodloužil přes brankáře Pelce do sítě Lodňánek – 4:0. Patou branku na cestu přibalila Březová Komárovu třináct minut před koncem, když sice u kolmice Budy byl dříve než Buranyč gólman Pelc, ale míč vyrazil přesně k Buranyčovi, který ho v pohodě doklepl do prázdné branky – 5:0. V závěru ještě zahodil příležitost domácí Šustek, ale Březovou to mrzet nemuselo a připsala si tři body, kterými potvrdila podzimní třetí místo. Komárov čeká dohrávka se Stěbořicemi, která už ale nic nezmění na šestém místě po podzimní sezóně.   



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Podali jsme nadstandardní výkon, vzadu jsme hosty k ničemu nepustili, vepředu jsme proměňovali své šance. Myslím, že výhra je zcela zasloužená. Jsme i s podzimem spokojeni, protože 27 bodů jsme nečekali.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Přijeli jsme namistrovaní z minulých zápasů, kdy jsme si myslel, že jsme mistři světa. Zápas jsme totálně nezvládli. Domácí byli lepší po všech stránkách a zaslouženě vyhráli. Byli impotentní v šancích.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] (77. J. Šuhajík [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , D. Kopytko [-] (46. J. Buranyč [-] ) , T. Křenek [-] (74. L. Lyčka [-] ) , O. Lodňánek [-] (70. R. Lichovník [-] ) , J. Kostera [-] (77. I. Lyčka [-] ) , J. Kříž [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Thomas [-] (70. J. Tůma [-] ) , D. Solný [-] , P. Rychtar [-] (87. T. Kyjovský [-] ) , J. Novák [-] , O. Surový [-] (78. P. Lyko [-] ) , M. Pusch [-] (37. R. Matrosz [-] ) , T. Kreisel [-] , R. Tůma [-] , K. Havlásek [-] , A. Židek [-]

ŽK: 85. J. Buranyč , 89. M. Šuhajík .
Hráči zápasu: O. Lodňánek .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - KRZISCH Roman (N), LICHOVNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Březová je doma silná a ukončení sezóny bude chtít zakončit vyhrou - vyhraje o bod.

Tip: výhra hostů

Solny, thomas forma, zkusím 2.

Tip experta: výhra domácích

Komárov v minulém zápase ukázal svou sílu, avšak na hřišti Březové to budou mít hodně složité. Přiklonil bych se k těsné výhře domácího celku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích