Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč vyhrála po pěti zápasech, odnesly to Jakartovice


Branky


23

I když Jakartovice dvakrát vedly, tak nakonec se z výhry radovala Melč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Trápící se Melč přijela do Jakartovic. V úvodní dvacetiminutovce byly o chloupek lepším týmem Jakartovice. Po čtvrthodině zápasu se odrazil míč ke Konecznému, který z dvaceti pěti metrů vymetl šibenici hostující brány – 1:0. Melč ale paradoxně tato situace spíše povzbudila a začala postupně domácím zatápět. Ve 32. minutě pak zatočil Machura svůj trestný kop přímo do domácí sítě a vyrovnal skóre zápasu – 1:1. V závěru prvního poločasu ještě měl dvě velmi slušné příležitosti Machura, ale tentokrát nedokázal brankáře Hrušku překonat. Na druhé straně se dostal domácí kapitán Urban ke dvěma hlavičkám, ale ty mu zblokovala domácí obrana. 

Jakartovice sice šly do vedení, ale Melč třemi góly otočila

I ve druhé půli vyšel vstup do poločasu domácí družině. Nejdříve ale zahodil tutovku hostující kapitán Martínek, a pak zahrával standardku domácí Heinzke. Míč si zpracoval v pokutovém území Sváček a pod nohami brankáře Kleina poslal balon do kasy – 2:1. Vyrovnat mohl po hodině hry Ladner, ale brankář ho vychytal. O chvíli později trestný kop Martínka lízl domácí obránce tak, že míč skončil na břevně.V 66. minutě se vydal na výlet Kuča, který si narazil s Ladnerem, a vletěl do vápna a prostřelil Hrušku na vzdálenější tyč – 2:2. Hosté pak ožili Nejdříve zazdil šanci Hoferek a poté zahrávali serii rohů. Deset minut před koncem zápasu posadil hostující Machura rohový kop na hlavu Chrena, který nedal Hruškovi šanci – 2:3. Jakartovice pak otevřely hru, ale k ničemu to nevedlo a naopak v nastavení pak po rychlém brejku Machury uzavřel skóre zápasu dorážkou do prázdné brány kapitán Martínek, kterému sice míč sklouzl po chrániči, ale dopravil ho s pomocí tyče do kasy – 2:4.  



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Radoslav Urban (kapitán): Je to pořád obehraná písnička. Děláme chyby v obranné fázi a špatná je celkově cela obranná hra našeho týmu. Doma , když dvakrát vedeme, bychom to už měli udržet, ale je to na nic, protože dostáváme pořád moc gólů.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Od zápasu se Závadou, kdy jsme dostali branku v poslední sekundě zápasu, jsme byli takový opaření a přišli čtyři kruté porážky. Teď jsme tuto nepříznivou sérii konečně zlomili a doufám, že tuto výhru potvrdíme i příští zápas a odrazíme se v tabulce výš.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - R. Urban [-] , J. Hlaváč [-] , D. Filip [-] (69. R. Holub [-] ) , V. Koneczný [-] , F. Havlíček [-] , R. Mička [-] (79. J. Smolek [-] ) , P. Heinzke [-] , T. Matyáš [-] , J. Hajduk [-] (81. L. Martinka [-] ) , M. Sváček [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - P. Hora [-] (53. D. Ladner [-] ) , D. Machura [-] , J. Hoferek [-] , M. Martínek [-] , T. Švihálek [-] , P. Kuča [-] , F. Mikulinec [-] (75. J. Gašparik [-] ) , O. Wáleczek [-] (46. O. Chreno [-] ) , D. Schrom [-] , M. Maruszák [-]

ŽK: 31. M. Sváček , 62. J. Hajduk , 81. J. Smolek , 90. J. Hlaváč - 64. F. Mikulinec , 87. D. Machura , 90. P. Kuča .
Hráči zápasu: D. Schrom .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ŠIMON Ondřej (N), ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase určitě obrany vévodit nebudou, očekávám spoustu gólů a výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Melč je nyní na dne od našeho zápasu a Jakartovice mají zkušenosti

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Melc se dal bude trápit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích