Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duo Chromečka a Palkovič režírovalo výhru Pístě


22

Píšť vedla brzy o dvě branky, ale hosté snížili. Domácí navýšili své vedení na přelomu poločasů. Litultovice znovu korigovaly. Poslední slovo ale opět měli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Favorizovaná Píšť přivítala ve svém tradičním nedělním čase mužstvo z Litultovic. Domácí měli vstup do zápasu vskutku raketový, když hned ve 3. minutě když střelu Vovese zpracoval Chromečka, jehož pokus ještě brankář Toporčák vyrazil, ale na dorážku Palkoviče byl už krátký – 1:0. O tři minuty později vysunul Voves Palkoviče, který střelou po zemi na zadní tyč rozvlnil síť – 2:0. Litultovice snížily hned vzápětí, když po přiťuknutí Vaculíka vymetl Haas šibenici domácí klece a Liška mohl jen vyndat balon ze sítě – 2:1. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou, i když domácí měli převahu. Hosté dokonce mohli vyrovnat, ale Haas nastřelil z rohu pouze břevno. Třetí branku přidali domácí až v závěru poločasu, když spolupráci dua Voves Chromečka zakončil druhý jmenovaný tím, že obhodil brankáře a dovezl míč až do kuchyně – 3:1. 

Píšť své vedení navýšila

Hned ze startu druhé půle vyslal agilní Voves do úniku opět Chromečku, který obstřelil brankáře Toporčáka na přední tyč – 4:1. Hosté korigovali po hodině hry, když Šeuer vyvezl míč a vydláždil krásnou přihrávku pro Cihláře, který nasadil kličku obránci a nechytatelně poslal míč pod víko domácí svatyně – 4:2. Dvacet minut před koncem si došel zkušeně pro penaltu domácí Vlha a Chromečka zkompletoval hattrick – 5:2. V závěrečné dvacetiminutovce si už domácí družina zkušeně pohlídala svůj bezpečný náskok a po závěrečném hvizdu rozhodčího se mohla začít radovat ze zisku tří bodů.

 

V příštím kole Píšť přivítá Kylešovice. Litultovice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Šlo vidět, že šlo o první zápas, ale jsme rád, že jsme jej zvládli a proti těžkému soupeři se výsledkově prosadili, i když nás trošku přibrzdil gól na 2:1. Byli jsme ale lepší a vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Zápas to byl v tomto počasí náročný, podmínky jsme však měli stejné. Výhra domácích je zasloužená, i když jsme jim to s góly hodně ulehčili. Musíme se do příštích týdnů určitě zlepšit a začít hrát organizovaněji.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - V. Chromečka [-] (83. D. Rozhon [-] ) , P. Moric [-] (72. T. Blahut [-] ) , K. Palkovič [-] (57. K. Moric [-] ) , J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-] , T. Voves [-] (86. F. Grabica [-] ) , O. Vlha [-] , M. Kovář [-] (46. J. Lazar [-] )

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Šeuer [-] , A. Vaculík [-] (70. D. Böhm [-] ) , R. Cihlář [-] , S. Konečný [-] (54. J. Raschka [-] ) , O. Haas [-] , P. Fiala [-] , J. Čermín [-] , O. Doležel [-] , J. Tengler [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 88. T. Blahut - 77. M. Šeuer .
Hráči zápasu: T. Voves , K. Palkovič , V. Chromečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HRUBÝ Heinz, ŠEC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Píšť má letos ty největší ambice a změny v kádru toto potvrzuji. Zde to vidím na 1.

Tip: výhra domácích