Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice málem prohospodařily čtyřbrankový náskok


Branky


19. K. Török , 25. M. Levay , 35. R. Baláž , 58. M. Levay - 61. J. Šenk , 67. M. Krayzel , 74. M. Krayzel
22

Kylešovice vedly už o čtyři branky. Těškovice třemi góly stačily už jen zápas zdramatizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kylešovice šly do vedení o tři branky

Velmi zajímavý souboj nabídlo utkání mezi Kylešovicemi a Těškovicemi. Už ve druhé minutě zahrozil domácí Fruncek, ale jeho střela mířila vedle. O chvíli později si vylámal Matěj Krayzel zuby na výborně chytajícím Kelnerovi. V 8. minutě centr Balaže poslal Fruncek těsně mimo tři tyče. Po čtvrthodině hry vystrašil brankáře hostů Lazeckého Török. O minutu později po centru Jakuba Krayzela zakončoval jeho bratr Matěj těsně vedle. Do vedení poslal domácí po dvaceti minutách po přesné nahrávce Fruncka za obranu Török, jenž chytře obhodil gólmana Lazeckého – 1:0. O pět minut později nezištně našel Fruncek Levaye, který angličanem nedal brankáři hostí šanci – 2:0. Hosté mohli snížit o tři minuty pozdě, kdy se za obranu dostal Vavrečka, ale Kelner pohotovým zákrokem míč vyrazil na rohový kop. Ve 32. minutě dostal za obranu míč kylešovický Škulavík, ale Lazecký včasným vyběhnutím zabránil nejhoršímu. Ve 34. minutě vyrobila hostující defenziva chybu, kterou využil Baláž, jenž se zmocnil míče a prokličkoval s ním až do brány – 3:0. Ve zbytku poločasu se už nic nestalo.

Kylešovice vedení navýšily, Těškovice třemi góly už jen snížily

Hned po přestávce se zmocnil špatné rozehrávky Vladimír Šenk, ale jeho pokus z úhlu pokryl brankář Kelner. Deset minut po zahájení druhé půle po centru Baláže mířil Fruncek z voleje nad břevno. V 58. minutě agilní Török vystřelil a všudybyl Levay zvyšoval už na hrozivých 4:0. Hosté mohli snížit hned vzápětí, ale hlavička Vavrečky mířila těsně vedle. Přesto Těškovice neházely flintu do žita a po hodině hry se po závaru v pokutovém území dostal míč k Janovi Šenkovi, který nedal Kelnerovi s pomocí teče žádnou šanci – 4:1. O pět minut později vyslal Vavrečka za obranu Matěje Krayzela, který přehodil brankáře – 4:2. Čtvrthodinu před koncem vyslal hlavou Rek opět Matěje Krayzela, který opět umístil míč do brány – 4:3. V záverečné čtvrthodině se hrálo nahoru dolů. Za domácí zazdili šance Török, Levay a Fruncek. Za hosty se potřetí neprosadil Matěj Krayzel. Zápas tak dospěl k těsné výhře Kylešovic.

 

Kylešovice jeodu příští kolo do Píště. Těškovice budou hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Zápas, který přinesl senzační fotbal na obou stranách. Kylešovice neproměňovaly šance, hosté byli důrazní v útoku a důrazně trestali naše chyby a my jsme se až dokonce třepali o výhru. Přitom jsme během zápasu vedli až o čtyři branky. Díky dobrému výkonu našeho brankáře a prvnímu poločasu si připisujeme první tři body v soutěži.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po zbytečných chybách jsme inkasovali na děsivých 4:0. Poločasovými změnami v sestavě a zlepšenou kombinací, vč. koncovky jsme se dotáhli na konečných 4:3. a „sahali“ tak v samotném závěru utkání po cenné remíze, která by tomuto utkání určitě slušela. Děkuji celému mužstvu za morální a bojovný výkon zejména ve druhém poločase



Sestavy


FK Kylešovice
I. Kelner [-] - P. Kozelek [-] , P. Sýkora [-] , R. Baláž [-] (90. M. Kostřiba [-] ) , D. Škulavík [-] (36. M. Klár [-] ) , D. Kostka [-] (63. V. Kober [-] ) , K. Török [-] , J. Fruncek [-] , M. Levay [-] , T. Muzička [-] , J. Vocetka [-]

TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , B. Sroka [-] (60. O. Strojil [-] ) , D. Juchelka [-] (46. T. Rek [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] (87. D. Sýkora [-] )

ŽK: 79. M. Klár .
Hráči zápasu: I. Kelner - M. Krayzel .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - GALVAS Michal, DVOŘÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Utkání dvou týmu hrajících na umělém hřišti, ale zde podle mě rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích