3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice otočily zápas


Branky


22

V závěru poločasu šla Březová do vedení. To navýšila v úvodu druhého. Životice pak bleskurychle srovnaly a osm minut před koncem rozhodly o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Dolní Životice po opětovném postupu do okresního přeboru dokázaly otočit dvoubrankové manko v zápase s Březovou. V bojovném zápase se v prvním poločase zrodily šance na obou stranách. Za domácí se museli drbat na hlavě Dušek a po něm Hanák. Za Březovou byli neúspěšní Gajarský a Tomáš Křenek. Zhruba od dvacáté minuty byla mírně lepší Březová, která se na konci prvního poločasu ujala vedení, když si domácí při rohovém kopu nepohlídali Tomáše Křenka a ten přízemní střelou asi z dvaceti metrů nedal brankáři Otipkovi šanci – 0:1. Do kabin tak šli veseleji hráči z Březové.  

Březová zvýšila, ale Životice pak třemi góly otočily

Než se stačila domácí družina ve druhé půli rozkoukat tak inkasovala znovu po rohu tentokrát z hlavičky Patrika Křenka – 0:2. Třetí branku mohl přidat znovu Tomáš Křenek, ale zaváhání brankáře Otipky nevyužil. Životice pak přeply na vyšší rychlostní stupeň a po průniku Duška dokázali s tečí hostujícího hráče snížit – 1:2. Těsně po tomto gólů mohla Březová skórovat, ale Tomáš Křenek hlavičkoval nad. V 55. minutě už tak bylo vyrovnáno, když zpoza šestnáctky napřáhl Hanák a s tečí hostujícího zadáka přeloboval nešťastného brankáře Krejčího – 2:2. Domácí pak zaskočené hosty přehrávali a rozhodující okamžik přišel osm minut před koncem zápasu, když kapitán Dušek našel přihrávkou pod sebe Víchu, a ten už měl lehkou práci umístit míč do prázdné klece – 3:2.

 

V dalším kole jedou Dolní Životice do Jakartovic. Březová zajíždí do Litultovic.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Byl to běhavý a bojovný zápas z obou stran. Hrálo se nahoru dolů a bylo dost gólových momentů na obou stranách. Nakonec jsme dokázali zlikvidovat dvoubrankové manko a před koncem zápasu strhnout výhru na svou stranu.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Dlouho to bylo v první půli bezbranek, ale zhruba od 15. minuty jsme byli o něco lepší a na konci poločasu jsme se ujali vedení, které jsme navýšili hned po pauze. Pak jsme mohli dát i třetí branku, ale místo toho domácí v rychlém sledu rychle srovnali šťastnými brankami a my jsme znervózněli a oni nás dorazili třetím gólem. Zkazili jsme si to sami.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] , J. Tengler [-] (65. M. Konvička [-] ) , F. Elbl [-] , M. Hanák [-] (84. O. Jasník [-] ) , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (58. J. Javorek [-] ) , L. Kunc [-] , J. Borunský [-] (71. J. Továrek [-] ) , M. Pumr [-] , R. Vícha [-] (89. P. Pohaněl [-] )

TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - I. Lyčka [-] , P. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (80. J. Buranyč [-] ) , D. Řehulka [-] (61. D. Kopytko [-] ) - L. Lyčka [-] (35. J. Kostera [-] ) , M. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , M. Šustek [-] - J. Gajarský [-] - Š. Buda [-]

ŽK: 52. M. Elbl , 54. M. Pumr , 64. J. Leifert .
Hráči zápasu: P. Dušek - P. Křenek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINČEK Milan - RUČKA Jakub, PUMR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: remíza

Navrátilec do okresu chce ukázat, že dokáže nyní více vyrovnat konkurenci - věřím, že první zápas skončí remízou jelikož také Březová není v ideální kondici

Tip: výhra domácích