Stěbořice srovnaly až v poslední minutě


Branky


22

Stěbořice se ujaly brzy vedení, ale Závadě se podařilo skóre do poločasu otočit a ve druhé půli přidat ještě třetí branku. Stěbořice v závěrečné půlhodině stačily už jen srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada otáčí výsledek

Závada ve svém úplně prvním zápase v okresním přeboru hostila favorizované Stěbořice. Ty začaly pěkně zostra a hned po pár sekundách zahodil velkou šanci Vavrečka. Hosté se pak ujali vedení už ve 3. minutě, když Otipka načechral svůj centr přímo na hlavu Šmalce a ten byl nekompromisní – 0:1. Ve 14. minutě navíc hlavičku stěbořického Gracy vyhlavičkoval domácí hráč. A tak platilo otřepané nedáš dostaneš, když o minutu později hostující brankář Losert odkopl míč přímo do Balona, od jehož zad se dokutálel za brankovou čáru – 1:1. Stěbořice tato situace znervózněla a domácí o deset minut později dokonali výsledkový obrat, když Staňo z trestného kopu vyhnal z levého rohu branky všechny pavouky – 2:1. Do konce poločasu už to byl především boj bez šancí.  

Stěbořice dohnaly v závěrečné půlhodině dvoubrankové manko

Stěbořice vstoupily do druhé půle velmi zhurta. Graca hlavičkoval v nadějné pozici vedle. Vavrečkův přímý kop vyškrábl brankář Přibyl na rohový kop. A tak přišel trest v 56. minutě, kdy se Závadě podařilo vsítit třetí branku, když si na ojedinělý rohový kop naběhl Robin Vitásek a hlavou umístil balon k tyči – 3:1. Po hodině hry ale zahrál domácí hráč v pokutovém území rukou a Šindelář z pokutového kopu vykřesal bodovou naději pro hosty – 3:2. Stěbořice pak domácí zatlačily, ale šance Josefuse a Vavrečky gólem neskončily. Závada se snažila hrozit z brejků, ale ty ji moc nevycházely. Přesto mohl v 89. minutě využít domácí Gryz špatného postavení brankáře Loserta a přelobovat ho, ten však jeho úmysl vystihnul. V nastavení se hostům podařilo srovnat, když z přímého kopu Šindelář obstřelil zeď a míč zaplul k tyči – 3:3. Soupeři si tak rozdělili po bodu.

 

Stěbořice budou hrát v příštím kole s Vávrovicemi, ale až 26. září. Závada zajíždí do Melče. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí): Na naši okresní premiéru přišlo hodně lidí. Hrál se výborný fotbal nahoru dolů. Stěbořice byly lepším a běhavějším týmem, My jsme naopak nezměrně bojovali a dali jsme do toho srdce. Až do poslední minuty jsme dokonce vedli, ale pak jsme o výhru v nastavení přišli. Chtěl bych pochválit celý mančaft za předvedený výkon.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Domácí v tomto zápase utrpěli remízu. My jsme po celý zápas hráli do plných, a domácí nám náležitě ukázali, jak se střílí góly.



Počet diváků: 74. Rozhodčí: POLÁK Jiří - ŠKROB Michal, ŠIKORA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2019 13:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Závada na úvod sezóny bude mít snad jeden z nejtěžších rozjezdů, a proto si myslím, že hosté odjedou domů podle papírových předpokladů s body.

Tip: výhra hostů