Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nelahozeves dalším katem rakovnické rezervy


Branky


8

Fotbalisté rezervního týmu SKR zajížděli do daleké Nelahozevsi, kde se střetli s místním Dynamem. Domácí chtěli být dalším týmem, který si proti poslednímu celku tabulky připíše body. Na specifickém hřišti padly rychlé dva góly, díky kterým si Dynamo zápas ulehčilo a dovedlo ho do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník opěl zaspal začátek

Rezerva SKR má početní problémy, a tak i nyní bylo v základní sestavě hned pět dorostenců a tři další na lavici. Nutno říci, že tito hráči přejížděli ze svého zápasu v Jablonci, kde odehráli celý zápas a do Nelahozevsi se tak dostavili pár minut před výkopem. Výpomoc od A-mužstva se znovu nekonala, a tak favoritem byli v tomto zápase domácí. I oni však mají pár hráčů na marodce, ale jejich postavení v tabulce je rozhodně pevnější.

 

Jak už bývá zvykem, tak rakovnické béčko nezachytilo začátek. V 5. minutě přišel do vápna centrovaný míč z levé strany, který si v náběhu našel Kučera a hlavou zamířil přesně k tyči - 1:0. Hned o dvě minuty později se domácí radovali znovu. Přímý kop Křtěna z levé strany netečoval nikdo z nabíhajících hráčů a míč zapadl za zadní tyč - 2:0. Nelahozeves to zkoušela střelbou zpoza vápna, ale míče trefovali Peška.

 

V 15. minutě se hosté dočkali kontaktní branky. Mates si elegantně zasekl bránícího hráče, který skluzem projel do prázdná a rakovnický pravý bek vyzkoušel pozornost Zavadila. Střela šla do míst, kde stál brankář, ale skočila o zem a propadla mu mezi rukavicemi - 2:1. To ale bylo ze strany hostí vše. Dynamo měla velké množství standardek, především rohových kopů, které zahrával dobře Kučera. V těchto chvílích pomohl při bránění útočník Mareš, který uskákal takřka všechny rohy a byl velmi platným i v defenzivě.

 

Nelahozeves mohla navýšit vedení z přímého kopu zpoza vápna, ale Pešek byl na místě. Domácí to střelecky zkoušeli často, neboť na malém hřišti hráli převážně na útočné polovině, ale střely mířily pouze do hostujícího brankáře. Jelikož Dynamo nevyužilo žádnou další šanci, tak se šlo do kabin za neměnného stavu.

Dynamo vedení potvrdilo

Cíle obou týmů byly do druhé půle jasné. Domácí chtěli své vedení potvrdit uklidňujícím gólem, hosté naopak chtěli zabojovat o body a srovnat. Stejně jako tomu bylo nejen v posledních zápasech, ale také v prvním poločase, tak byl v hlavní roli nezachycený začátek. Ve 48. minutě naservíroval z pravé strany Kučera míč do vápna, kde si ze zadní tyče nabíhal Janovský a ranou o břevno rozvlnil síť potřetí - 3:1. Dynamo tak dosáhlo svého cíle a kontrolovalo po celý zbytek poločasu zápas.

 

Vedení mohli domácí navýšit, ale střelecké pokusy mířily často mimo prostor branky. I z dalšího přímého kopu branka nevzešla, neboť míč směřoval pouze do středu branky, kde byl připravený Pešek. Po hodině hry odstoupil Kučera, a tak nebyly standardky domácích již tak nebezpečné. Čas plynul a už se zdálo, že se skóre nezmění. Obrovskou šanci spálil Jindřich, který vyplaval osamocený ve vápně, ale z bezprostřední blízkosti mířil metr vedle levé tyče.

 

V závěru měli domácí pár breakových situací, ale ani ty neřešili tak, jak by si představovali. Z jedné takové ale přeci jen byla gólovka, a to v samém závěru. Sám před Peškem se s míčem ocitl Král, ale rakovnický brankář zmenšil úhel a fantastickým zákrokem míč vyrazil. Ten se odrazil k dalšímu z domácích, před kterým zívala poloprázdná branka. Peška ale zastoupil navrátivší se Kotaska, který hokejovým zákrokem zažehnal nebezpečí. Více zápas nepřinesl, a tak na specifickém hřišti Nelahozevsi zůstaly zaslouženě všechny body, rezerva SKR opět vyšla naprázdno.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Marek Tvrz, trenér: Nastoupili jsme znovu ve velmi mladé sestavě, navíc někteří hráči hráli ráno těžký zápas v Jablonci, kde odehráli výborné utkání. Rozhodla branka na 3:1 na začátku druhé půle. Nelahozeves rozhodně byla k poražení, ale v naší aktuální situaci je to asi maximum. Všichni hráči, ať už z B-týmu nebo z dorostu, zaslouží poděkování.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Kučera [-] (61. P. Majerech [-] ) , A. Janovský [-] , L. Král [-] , J. Holý [-] , L. Krejza [-] , D. Valda [-] , J. Křtěn [-] (79. R. Kochman [-] ) , P. Dubský [-] , J. Emmer [-] , J. Jindřich [-]

SK Rakovník B
T. Pešek [-] - D. Srnec [-] , D. Devera [-] (74. D. Mašek [-] ) , J. Mareš [-] , T. Kotaska [-] , Š. Procházka [-] (65. J. Holý [-] ) , J. Vydra [-] , M. Jirásek [-] , T. Mates [-] , M. Rohla [-] (82. T. Itner [-] ) , M. Pelc [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polák Ivo - STUMPF Jaroslav, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích