Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota přišla o výhru v Dobrovici v závěru, nakonec brala bod navíc


16

Lhota - Před zápasem byly dlouhé diskuze, zda se zápas bude vůbec hrát. Nakonec byl terén uznán za způsobilý a hrálo se. Hosté se rychle ujali vedení, pak v zápase znovu vedli. Jenže domácí i v deseti dovedli zápas do penalt, když dorážku vlastní penalty poslal do sítě David Miškovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veliký poslal brzy hosty do vedení

Před samotným utkáním byl otazník, zda se bude vůbec hrát. Nakonec hlavní rozhodčí uznal hrací plochu za způsobilou a hrát se tedy mohlo. Hra pochopitelně přinesla spousty nepřesností na obou stranách. Jako první zahrozili domácí, když se po přetaženém centru dostal k hlavičce D. Miškovský, ale nezamířil přesně. V 6. minutě odpověděla také Lhota a rovnou gólově, když se prosadil Veliký po obrovské chybě domácích - 0:1. Hosté pozorně bránili , a tak to domácí museli zkoušet po standardních situacích, které byly velmi nebezpečné. Stoprocentní šanci to ale prozatím nepřinášelo. Dobrovici dělali hlavně problémy Veliký s Kodriou, kteří často hledali Zmeškala. Jeho první šanci ale skvěle zlikvidoval Bartoš. 

Tůma chytil penaltu, ale na dorážku byl krátký

Druhý poločas nabídl podobný scénář jako poločas první. Aktivnější Lhota si vytvářela šance, tu největší měl Šalamoun, jehož hlavičku po rohovém kopu nejprve Bartoš vyrazil a dorážka téhož hráče skončila nad břevnem. Poté se dvakrát v šanci ocitl Zmeškal, ale opět výborně zasáhl domácí brankář po hlavičce hostujícího brankáře. Bartoš si poté poradil i se Zmeškalovo střelou. V 66. minutě unikl po levé straně jeden z domácích hráčů po nedůrazu Neumanna, předložil D. Miškovskému a ten nezaváhal a srovnal - 1:1.

 

O čtyři minuty později hosté ale znovu vedli, když se snad asi až na pátý pokus prosadil Zmeškal - 1:2. Domácí si poté ale opět vypracovávali jednu standardní situaci za druhou.V 75. minutě byl však ale vyloučen po druhé žluté kartě domácí Kořínek. V 87. minutě byl po jedné standardní situaci faulován jeden z domácích hráčů Pechrem, který dsotal také druhou žlutou kartu a následně červenou. Pískala se navíc penalta, kterou však D. Miškovskému Tůma lapil, ale na dorážku byl již krátký - 2:2

Domácí nedali ani jednu penaltu

Hostující Dvořák proměnil, domácí netrevili branku. I ve druhé sérii byli úspěšní jen hosté, Vincenc dal, domácí poslali svůj pokus pouze do břevna. A protože Šalamoun dal a Tůma chytil. Bod navíc patřil hostím.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
David Miškovský, kapitán: "Nehráli jsme dobře a za bod vděčíme Bartošovi, který chytil asi čtyři gólové šance. Hosté hráli slušně. Prohráli jsme na penalty, když jsme nedali tři po sobě. Lhota si asi zaslouženě odvezla bod navíc.

SK Lhota
Petr Cais, trenér: "Musím říci, že ač si na rozhodčí nestěžuji, tenhle nás zafikl. Zápas jsme měli pod kontrolou, protože domácí hráli už jen v deseti. Pak přišla standardka a sotva míč vlétl do vápna, sudí už pískal. Nevím za co a naši hráči pochopitelně protestovali také. I tak jsou to zlaté body, zápas se nám povedl. Doufám, že nám nakonec ten bod nebude scházet."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Kopecký [-] , D. Miškovský [-] , F. Kořínek [-] , R. Miškovský [-] , J. Vladyka [-] , T. Cigánek [-] , M. Vajgl [-] , L. Macko [-] , O. Murárik [-] (29. T. Vejvoda [-] ) , D. Zelinka [-]

SK Lhota
J. Tůma [-] - J. Pechr [-] , M. Kodria [-] , Z. Zmeškal [-] , T. Vincenc [-] , J. Dvořák [-] , M. Veliký [-] , R. Havlíček [-] , R. Neumann [-] , G. Bittengel [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 24. F. Kořínek , 27. O. Murárik , 73. V. Haetchi - 29. Z. Zmeškal , 32. R. Neumann , 41. M. Kodria , 68. J. Pechr . ČK: 75. F. Kořínek - 85. J. Pechr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hes Filip - STRÁNSKÝ Martin, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štefan Jungmann
Tip experta: výhra hostů

Do Dobrovice jedeme vyhrát! Výhra hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích