Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jen díky skvělému brankáři Rathouskému nebylo vítězství Klíčan nad Lysou vyšším rozdílem


Branky


17

Klíčany - Jako velký favorit šli do utkání domácí proti poslednímu celku z Lysé nad Labem. Od začátku zápasu Klíčany dominovaly, ale skvělý Rathouský v bráně hostí čaroval a připsal si několik skvělých zákroků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rathouský předvedl několik skvělých zákroků

Ve 2. minutě zahrávali domácí rohový kop, který byl odvrácen a s následnou střelou si poradil Rathouský. O pět minut později se do zakončení dostali hosté, ale Růžička svou střelou trefil pouze svého spoluhráče. Na druhé straně po střele k tyči zasahoval opět Rathouský. Brankář lysé si poradil i se zakončení hlavou jednoho z Klíčanských. V 17. minutě byl již krátký na křížnou střelu Jeslínka - 1:0. Mezi 34. a 36. minutou si připsal další dva vynikající zákroky Rathouský. Ve 39. minutě zmařil šanci hostující Veselého včasným výběhem brankář Fiala. Veselý poté ještě zkoušel pálit z dobré pozice, ale trefil před sebou stojícího obránce.

Rathouský čaroval i nadále, ale ještě dvakrát inkasoval

Ve 47. minutě byl blízko vyrovnání T. Kříž, ale jeho ránu z otočky do šibenice vytáhl na rohový kop fantastickým zákrokem Fiala. O tři minuty později zahrávali domácí přímý kop ze třiceti metrů a míč skončil těsně vedle. V 65. minutě nastřelil Veselý stejně jako v poločase prvním pouze hradbu těl bránících domácíh hráčů. V 69. minutě vyběhl domácí brankář mimo pokutové území, ale míč neodkopl, naopak se k němu dostal T. Kříž, ale trefil na brankové čáře stojícího obránce.

 

Poté už zase čaroval Rathouský, který vychytal sólo a poté si poradil se zakončením i po rohovém kopu. V 83. minutě doklepl míč do sítě Pozníček - 2:0. Hned v 85. minutě přišel rychlý kontr Klíčan po pravé straně a osamocený Jeslínek přidal svůj druhý gól v zápase - 3:0. Hosté chtěli alespoň snížit, ale Ježek mířil svou hlavičkou pouze do Fialy a T. Kříž bránu netrefil.



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "K zápasu na hřišti vedoucího mužstva jsme opět nastoupili v oslabené sestavě a s minimem hráčů, zaviněné zraněními a pracovními povinnostmi. Domácí byli po celé utkání lepší, praktikovali pohlednou, přízemní kombinační hru a měli i trvalou převahu. Jejich tlaku jsme dokázali odpovědnou hrou při bránění odolávat, až do závěru zápasu. Do mnoha brankových příležitostí jsme je nepustili a pokud ano, byl připraven k zákroku spolehlivý brankář Rathouský. Naše občasné pokusy o protiútok domácí obrana odvrátila a jejich branku jsme ohrozili minimálně."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - HOLAKOVSKÁ Tereza, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2019 12:13
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štefan Jungmann
Tip experta: výhra domácích

První s posledním. Jasná výhra Klíčan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích