Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miškovic dal pět gólů, hosté pět tyčí, a tak Tuchlovice porazily Dobrovici


16

Tuchlovice - V rámci dvanáctého kola Ondrášovka KP zavítala Dobrovice na Kladensko, do areálu v Tuchlovicích. Ten, kdo na zápae nebyl, zřejmě neuvěří. Domácí Mikovic dal pět gólů, prakticky to byly jediné šance Tuchlovic a všechny skončily góle. Na druhé straně zase několikrát zvonila tyč, nebo šance pochytal výborný Šimek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miškovic dal dva góly, hosté dvě tyče

Hned první vážnější akce skončila gólem a to v 11. minutě. Cabejšek odcentroval a na zadní tyči se hlavou prosadil Miškovic - 1:0. Ve 25, minutě vysunul Boháč míč mezi stopery a Miškovic se štěstím samostatný únik proměnil - 2:0. Po půl hodině měli svou první šanci hosté, ale po pěkné kombinační akci nastřelili břevno, konkrétně D. Miškovský po centru Kořínka. Ve 39. minutě zahrával hostující Cigánek přímý kop z hranice šestnáctky a trefil tyč, u míče byl ale první D. Miškovský a snížil - 2:1. Velkou možnost nevyužili Kopecký se Zelinkou, když nedokázali doklepnout míč z brankové čáry.

Miškovic dal hattrick ve druhé půli, celkově dal gólů pět

Ve 48. minutě měli hosté po faulu Tirola výhodu penalty, ovšem byla z toho jen další nastřelená tyč Cigánka, již třetí v zápase. V 54. minutě poslal Procházka přesnou přihrávku do běhu Pospíšilovi, který přízemním centrem našel před brankou Miškovice a ten zkompletoval hattrick - 3:1. Hosté měli šanci na snížení, ale zakončení Zelinky skončilo opět na tyči. Střelu D. Miškovského vyrazil Šimek, ale jen ke Kopeckému, ovšem domácí brankář si bravurně poradil i z tímto pokusem.

 

V 64. minutě se již do otevřené obrany dostal Miškovic a přidal svůj čtvrtý gól v zápase - 4:1. O deset minut později odcentroval Starenko a gól nedal nikdo jiný než Miškovic - 5:1. Poté ještě vychytal Šimek únik Kopeckého a Tůma nastřelil ještě jednu brankovou konstrukci.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Dnešní zápas se musel divákům líbit, ale asi jen těm domácím. Na co jsme sáhli, tak z toho byl gól. Za to hosté nastřelili snad pětkrát tyč, takže kdyby byl výsledek pět pět, nikdo by se nemohl divit. Jako zlomový moment zápasu vidím neproměněnou penaltu hostů a chvíli na to jsme z brejku zvýšili vedení na tři jedna."

FK Dobrovice
David Miškovský: "Kdo neviděl, neuvěří. Výsledek 5:1 hovoří, že jsme hráli druhé housle, ale defakto nás porazily tři faktory, brankář, útočník a branková konstrukce domácích. Takový zápas nepamatuji, pět tyček od různých střelců. A co pochytal jejich brankář, je k neuvěření. Klobouk dolů i před jejich útočníkem, pět šancí pět branek."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Tomic [-] (86. A. Hodan [-] ) , J. Kubů [-] , M. Fitko [-] , M. Brnovják [-] , P. Hafenrichter [-] (21. M. Boháč [-] ) , J. Tirol [-] (68. O. Pilař [-] ) , M. Pospíšil [-] , N. Miškovic [-] , M. Cabejšek [-] (36. P. Starenko [-] ) , Š. Procházka [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Miškovský [-] , D. Zelinka [-] , F. Kořínek [-] (75. J. Havlát [-] ) , T. Cigánek [-] , O. Murárik [-] (78. T. Kroupa [-] ) , M. Kopecký [-] , P. Klain [-] , L. Macko [-] (62. T. Vejvoda [-] ) , L. Tůma [-] , V. Haetchi [-]

ŽK: 69. O. Pilař - 73. O. Bartoš , 81. D. Miškovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 06:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 05:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 20:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:23
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:05
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:13

Tip: výhra hostů