Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

One man show velimského Jíchy, pěti góly se výrazně podílel na vysoké výhře proti Novému Strašecí


Branky


15. J. Jícha , 26. M. Jansta , 32. J. Jícha , 64. J. Jícha , 67. J. Jícha , 86. J. Jícha - 51. L. Mrázek
17

Velim - Třetí tým tabulky přivítal poslední Nové Strašecí a zápas vzal do své režie velimský Jan Jícha, který se trefil pětkrát ze šesti přesných zásahů a ještě nedal penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jícha odstartoval své galapředstavení nepovedou penaltu, pak ale řádil

Ve 12. minutě měli domácí výhodu pokutévo kopu po faulu Nováčka na Kasala. Kleinmond však penaltu Jíchovi zneškodnil, střelec si však několikrát poté náladu vylepšil, ale postupně. Hned o minutu později vystihl Jícha nepříliš povedenou malou domů Zíba a bezpečně překonal hostujícího brankáře - 1:0. Ve 26. minutě domácí brankář Drápela vykoll dlouhý míč, který prodloužil Jícha a Jansta přehodil Kleinmonda - 2:0. O čtyři minuty později bylo s hosty ještě hůře, když středem hřiště prošel pohodlně Jícha a placírkou umístil míč přesně k tyči - 3:0. To bylo prakticky z prvního poločasu vše.

Jícha přidal další tři góly

Hosté se vrátili do zápasu šest minut po začátku druhé půle, když Krupička zachytil špatný výkop domácoho brankáře a nabídl gól před odkrytou brankou pro L. Mrázka - 3:1. Pak ale začal opět úřadovat domácí Jícha. V 64. minutě vysunul domácího kanonýra Hruška a Jícha nadvakrát překonal Kleinmonda a hattrick byl na světě - 4:1. Novostrašečtí pak sami nabídli o tři minuty Jíchovi čtvrtý gól a střelou z malého vápna nepohrdl - 5:1. V 86. minutě dovršil Jícha své velké galapředstavení svým pátým gólem v zápase - 6:1.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Na zápas jsme se připravovali a nechtěli ho podcenit, protože pak se těžko dostáváte do zápasu. Jsem rád, že kluci k tomu přistoupili zodpovědně a utkání zvládli. Vstoupili jsme do zápasu velmi dobře. Za nerozhodného stavu sice Jícha neproměnil penaltu, pak jsme vstřelili dva rychlé góly a následně přidali třetí. Soupeř hrál dost tvrdě, někdy i záludně. Když po změně stran udělal chybu brankář Drápela a hosté snížili, byli najednou hodně nepříjemní. Vítr z plachet jim ale sebral Jícha. Od té doby bylo po zápase a my to v pohodě dohráli. Byl to od něho parádní zápas a to ještě neproměnil penaltu. Honza předvádí asi víc, než jsme od něho čekali. Věděli jsme, že je střelec, ale on je hrozně platný i ve hře. na hřišti bojuje a pro tým udělá strašně moc. Kolem něho rostou výkonem další hráči."

TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "V první půli jsme si doslova dali tři góly sami a druhá již byla bez motivace a o ničem."



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - L. Hartig [-] , M. Jansta [-] , R. Vocel [-] , D. Hruška [-] , D. Záhora [-] (76. V. Kopáček [-] ) , J. Jícha [-] , M. Kasal [-] (73. J. Kukal [-] ) , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , J. Petrů [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Mžourek [-] , J. Bejbl [-] , L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] (46. M. Krupička [-] ) , L. Zíb [-] (36. D. Titlbach [-] ) , J. Čech [-] , M. Hartman [-] , J. Gregor [-] , P. Nováček [-] (84. J. Mrázek [-] ) , M. Bláha [-]

ŽK: 48. D. Záhora , 88. L. Hartig , 90. R. Vocel - 53. J. Bejbl , 88. L. Mrázek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zuskin Petr - CHLÁDEK Michal, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 05:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích