Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 10:15

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hřebeč předvedla v zápase se Lhotou skvělý obrat


Branky


27. J. Pechr (vl.) , 47. R. Macháč , 62. M. Stříbrský , 76. J. Faktor - 9. M. Veliký , 26. M. Kodria , 60. L. Primus
17

Hřebeč - Derby mezi domácí Hřebčí a hosty ze Lhoty bylo šlágrem desátého kola. Ten, kdo na zápas zavítal, určitě nelitoval. Lhota i s bývalými hráči Hřebče v zápase vedla, nakonec ale odešla zklámána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase vedli hosté ze Lhoty

Hostujícím hráčům se povedl parádní brejk v 9. minutě, kdy Veliký běžel od poloviny hřiště sám na Zajíčka a poslal Lhotu do vedení - 0:1. Ve 26. minutě se znovu blýskl bývalý hráč Hřebče, Veliký tentokrát v roli přirávajícího a Kodria poslal bez problémů míč do sítě - 0:2. O tři minuty později bylo sníženo, když si ostrý centr Obradoviče srazil do vlastní branky Pechr - 1:2. Na dvoubrankový náskok mohl Lhotu dostat poté Kudela, ale po úniku branku nedal.

Hřebeč dokonala obrat

Ve 47. minutě se domácím podařilo srovnat stav utkání, když se po centru Servuse a důrazu prosadil Macháč - 2:2. Lhota se ale dostala po hodině hry znovu do vedení a opět to bylo po rychlém protiútoku, když se ranou z vápna prosadil dalším bývalý hráč Hřebče a to Primus - 2:3. Vedení hostím vydrželo ale pouhé dvě minuty. Po centrovaném míči od Obradoviče se ocitl sám před brankářem Tůmou M. Stříbrský a opět svítil remízový stav - 3:3. V 76. minutě předvedl pěknou individuální akci Novák, připravil tutovou šanci Faktorovi, který nepohrdl a Hřebeč poprvé v zápase vedla a zápas už poté dovedla do vítězného konce - 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Důležité vítězství, do zápasu jsme šli s tím, že v derby chceme vyhrát a nenechat body naším bývalým spoluhráčům. Utkání mělo vše, góly, diváky, nasazení. Bohužel soupeř měl tři střely ze tří brejků a dali tři góly. To my jsme měli šancí zase mraky. I když jsme pořád prohrávali, musím tým pochválit za bojovnost a nasazení. Pořád jsme věřili, že zápas otočíme."

SK Lhota
Petr Cais: "Kdybychom měli kliku, bylo by to na bod. Soupeř má ale opravdu výborné fotbalisty, navíc může střídat do obrovské kvality. Většinu zápasu jsme byli pod tlakem a nebyli schopni jim odebrat míč."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Baranec [-] , N. Obradovič [-] (65. A. Klavík [-] ) , M. Stříbrský [-] (77. F. Sedláček [-] ) , O. Stříbrský [-] (46. J. Brodský [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Čmejla [-] , M. Servus [-] (60. J. Faktor [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] (86. E. Urban [-] ) , M. Dolejš [-]

SK Lhota
J. Tůma [-] - J. Pechr [-] , M. Kodria [-] , L. Primus [-] , M. Kudela [-] (78. O. Popok [-] ) , J. Dvořák [-] (71. T. Vincenc [-] ) , Š. Jungmann [-] , D. Danylych [-] , M. Veliký [-] , G. Bittengel [-] , M. Šalamoun [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 05:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích