M. Švorba 71. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velim nasázela Lysé bůra


Branky


71. M. Švorba (p.) - 10. J. Dudek , 14. J. Jícha , 69. D. Záhora , 87. J. Jícha , 90. D. Hruška
15

Lysá nad Labem - Hostující Velim rozhodla o své výhře prakticky na začátku zápasu, kdy vstřelili rychlé dva po sobě jdoucí góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostí o dva góly

Ve 3. minutě mířil domácí Ježek z přímého kopu jen do připraveného brankáře. V 10. minutě poslal Dudek míč po rohovém kopu za záda Domácího Nováka - 0:1. O čtyři minuty později předvedl pěknou individuální akci Jícha a přesnou střelou k zadní tyči zvýšil vedení Velimi - 0:2. V závěru úvodní dvacetiminutovky pálil Kubín z velké dálky pouze do míst, kde stál připravený Drápela. Na druhé straně musel vyrážet domácí brankář dalekonosný pokus z přímého kopu. Vzápětí byl po přihrávce Davida Nováka v náznaku šance Matouš Brabec, ale u míče byl včas Drápela.

Velim náskok ještě navýšila

V 51. minutě postupoval sám na Drápelu domácí Hanke, ale hostující brankáře pouze trefil. O pět minut později páli domácí kapitán Švorba z uctivé vzdálenosti větší než třicet metrů, mířil ale mimo tři tyče. V 69. minutě využili hostující hráči další šanci, když na centrovaný míč Hrušky naskočil přesně Záhora - 0:3. O dvě minuty bylo ale sníženo, když Švorba bezpečně proměnil nařízenou penaltu - 1:3. V 87. minutě se po rychlém přechodu dp útoku trefil v zápase podruhé hostující Jícha - 1:4. Poslední slovo si vzal v 90. minutě Hruška, když z úhlu prostřelil domácího brankáře po přihrávce Kasala - 1:5.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "Utkání, kde jsme kalkulovali, že bychom měli získat potřebné body, se nám vůbec nevydařilo. K zápasu jsme nastoupili v oslabené sestavě a nic se nám nedařilo. Hráli jsme nekoncentrovaně, bez kombinační hry a chvílemi i potřebného nasazení. Nevydařil se nám jak začátek zápasu, tak i jeho konec. Soupeř již ve 14.min. vedl 0:2 a to ovlivnilo další průběh utkání, když jen kontroloval výsledek a hrálo se většinou ve středu hřiště. Ve druhé půli vstřelil ještě jeden gól a dvěma brankami v závěrečných pěti minutách nám nasázel bůra."

FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Když to porovnám s výkonem z minulého týdne, tak se mi to moc nelíbilo. Vstup do zápasu se nám sice povedl a dvě rychlé branky nám dodaly klid, ale nebylo to z naší strany ono. Soupeř byl spíš podprůměrný a v kombinaci s naším vedením nás to možná trochu ukolébalo. I když jsme domácí k ničemu nepustili, tak mi přišlo, že kluci nehráli na sto procent. Dokud domácí obranu dirigoval zkušený Ježek, tak ještě fungovali. Ale když ho vysunuli a chtěli utkání zdramatizovat, tak se nám otvíral prostor pro rychlé brejky. Z několika šancí se nakonec ujaly dvě a my tak dali výsledku definitivní podobu. Vyhráli jsme a vstřelili venku pět branek, takže asi je i důvod ke spokojenosti."



Sestavy


FK Slovan Lysá
L. Novák [-] - M. Kubín [-] , S. Ježek [-] , M. Helmich [-] , F. Vránek [-] - T. Kříž [-] , M. Švorba [-] , O. Veselý [-] , D. Novák [-] - M. Brabec [-] , O. Hanke [-] (62. T. Růžička [-] )

FC Velim
M. Drápela [-] - L. Hartig [-] , J. Dudek [-] (20. J. Kukal [-] ) , D. Hruška [-] , D. Záhora [-] (81. M. Kasal [-] ) , J. Jícha [-] , V. Kopáček [-] (60. R. Vocel [-] ) , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , O. Martikán [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 34. S. Ježek , 67. M. Helmich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnal Karel - HES Filip, KOUBEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra hostů

Zkušený hoši z Velimi zvládnou další zápas za tři body, gól kanonýrek Jícha.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů