Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř překvapila Dobrovici


Branky


14

Kosoř - Hrubě nespokojeni byli fotbalisté Dobrovice s výkonem, ale ne svým, ale rozhodčích. V zápase nakonec odjeli hosté z Kosoře bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili po sporných situacích

Začátek zápasu patřil hostům, kteří začali dobře kombinovat a vytěžili z toho brzkou úvodní branku. Ve 4. minutě nedal Kopecký střelou pod břevno domácímu brankáři šanci - 0:1. Domácí se dostali do vápna Dobrovice poprvé v 10. minutě, jeden z hráčů spadl ve vápně a pískala se penalta, která měla být oceněna žlutou kartou pro domácího hráče za nafilmovaný pád. Folejtar proměnil a srovnal - 1:1. O deset minut později domácí otočili skóre po zakončení Slunéčka, ovšem tomuto gólu předcházel ofsajd - 2:1. Zbytek prvního poločasu byl vyrovnaný, na každé straně bylo pár slibných střel, ale brankáři byli pozorní.

Parádní lob Slunéčka

Začátek vyšel pro změnu lépe domácím, kdy ve 49. minutě překonal Slunéčko parádním lobem brankáře Bartoše - 3:1. Již v 56. minutě ale Zelinka snížil, když se trefil z vápna přesně k tyči - 3:2. V 65. minutě byl vylouček po druhé žluté kartě hostující Tuma a o deset minut později také Pečínka. V 85. minutě měli hosté na nohou vyrovnání, ale slibná šance brankou neskončila. V posledních minutách pak mohli domácí definitivně rozhodnout, když i brankář hostí Bartoš se pokoušel srovnat.  



Ohlasy k zápasu



FK Dobrovice
Radek Miškovský: "Patřil nám začátek zápasu a vytěžili jsme z toho vedoucí branku. Bohužel se pak po teatrálním pádu, kde by se normálně žlutilo za simulování, kopala proti nám penalta a druhý gól jsme dostali po jasném ofsajdu. Po změně stran jsme brzy inkasovali, ale vzápětí snížili. Času na otočení skóre bylo ještě dost, ale bylo to takřka nemožné. Naše fauly byly hodnoceny kartou, domácí fauly v okolí jejich vápna neexistovaly. Výsledkem toho bylo šest karet v pár minutách, plus dvě vyloučení. I přesto jsme v devíti lidech nebyli horším týmem. Pět minut před koncem jsme měli slibnou šanci, ale kdo ví, co by se dělo, kdyby byla proměněna. Někteří domácí hráči se nám omluvili, někteří z nich byli až udiveni, že jsme to psychicky zvládli a nechali rozhodčího, ať si na hřišti píská, jak si píská. Otázkou je, pro koho tyhle řízené utkání jsou. Pro tu hrstku padesáti lidí, co na Kosoř chodí? Pro hráče Kosoře, kterým ve většině případů je možná i jedno, jestli hrají krajský přebor nebo I.A třídu. To chceme už od mala dětem dát najevo, že píle, úsilí a radost z fotbalu jsou někdy zbytečné a rozhodují úplně jiné věci?"



Sestavy



FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Kopecký [-] , F. Kořínek [-] , D. Zelinka [-] , R. Miškovský [-] , O. Murárik [-] , V. Haetchi [-] (88. J. Havlát [-] ) , P. Klain [-] , L. Macko [-] , L. Tůma [-] , V. Pečínka [-]

ŽK: 60. K. Piták - 38. V. Pečínka , 57. L. Tůma , 61. P. Klain , 63. V. Haetchi , 67. L. Macko , 87. O. Bartoš . ČK: 65. L. Tůma , 75. V. Pečínka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Asník Daniel - SANDEV Patrik, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra hostů

Dobrovice se vrátí na vítěznou vlnu v Kosoři, kterou trápí nízká produktivita a jejich defenziva se řadí mezi nejhorší v soutěži.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů