Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysá nad Labem padla s úřadujícím vítězem ze Lhoty


Branky


18

Lysá nad Labem - V rámci druhého kola Ondrášovka KP zavítala do Lysé Lhota, která poslední ročník soutěže vyhrála, ale postup do divize odmítla. Oba týmy navíc prohrály úvodní zápasy, a tak chtěly uspět v tomto utkání, to se povedlo hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se převážně bez vážných šancí

Oba týmy, které čekají na prémiový gól v novém ročníku, si v prvním poločase musely nechat zajít chuť. Domácí hrozili hlavně po standardních situacích, jelikož měli výškovou převahu, ale hostující obrana v čele s brankářem odolala. V největší šanci Lysé se ocitl Ježek, ale Tůma mu zmenšil střelecký úhel a svým zákrokem vyrazil míč na rohový kop. Po půl hodině se prokličoval ke střele Novák, ale mířil jen doprostřed a tentýž hráč o deset minut pzději hlavičkoval znovu jen do připraveného Tůmy.

 

Šance měla i hostující Lhota, která se prezentovala rychlými přechody do útoku, ale brankář Rathouský se překonat nenechal, a tak se šlo za bezbrankového stavu do kabin.

Lhota ukázala svou sílu

Po změně stran nastoupila Lhota do zápasu aktivně a začala více ohrožovat domácí branku. Ve 48. minutě skončila hlavička jednoho z hostí ještě mimo tři tyče. V 59. minutě se hosté také dostali do vedení, když přetažený centr Popoka poslal do sítě na zadní tyči stojící Veliký - 0:1. Hned o šest minut později inkasovali navíc domácí podruhé, když rychlou akci Velikého zakončil přesně Kudela - 0:2.

 

Domácí mužstvo chtělo zaznamenat alespoň čestný úspěch, ale střela Kubína přes hlavou ze 79. minuty našla jen rukavice Tůmy, který si poradil i se slabou střelou o pět minut později.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "Utkali jsme se se soupeřem, který v uplynulém ročníku tuto soutěž vyhrál, ale zřekl se postupu do divize. I když mu v letní přestávce, kromě trenéra, odešlo i několik hráčů, i tak mají rychlé a technické hráče, kteří nám dělali problémy. První poločas se hrál vyrovnaný fotbal a poločasový stav vypadal nadějně. To byl ale omyl a hosté na nás od začátku druhé půle vlétli a jejich rychlé protiútoky jsme s velkou námahou odvraceli. To se pak však dvakrát během chvíle nepovedlo a dostali jsem dva góly. Hosté pak hru kontrolovali a výsledek si pohlídali, na zvrat jsme síly neměli a soupeř zaslouženě zvítězil."




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 8. 2019 09:09
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Lysá prohrála s Dobrovicí, ale teď jí věřím, že vyhraje nad oslabenou Lhotou, kde půlka mužstva odešla do Třeboradic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza