2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kosoř v premiéře sahala po bodech, ale v nastavení rozhodl velimský Kasal


Branky


19. K. Piták , 83. M. Bícha - 10. J. Jícha , 43. J. Petržílka (vl.) , 90. M. Kasal
11

Kosoř - Loňský nováček z Velimi hrál na půdě letošního nováčka, který vytěřil z minima šancí dva góly, ale závěr utkání byl pro Kosoř až příliš krutý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól Kosoři vstřelil Karel Piták

Od samého začátku byla hra na hřišti menších rozměrů velmi vyrovnaná. Hrálo se ale v obrovském tempu. Velimští po úvodním oťukávání působili svěžím dojmem než domácí. Dostali se i do nějakých šancí, ale ty nevyřešili podle svých představ. V 10. minutě našel precizním pasem na třicet metrů Martikán svého spoluhráče Janstu, který míč z prvního doteku poslal na penaltu, kde se ocitl po skvělém náběhu Jícha a nedal brankáři šanci - 0:1.

 

Hosté po vstřeleném gólu drželi míč na svých kopačkách a svého soupeře k ničemu nepouštěli. To však vydrželo jen necelých deset minut, přišla chyba v obraně, domácí zvládli u lajny akci dva na jednoho. Následoval centr, ke kterému se dostal exligový hráč Slavie Karel Piták a vyrovnal - 1:1.

 

V závěru poločasu si balon po autovém vhazování převzal hostující Jícha, potáhl ho doprostřed hřiště na úroveň velkého vápna a levou nohou za přispění teče Petržílky dostal míč za záda brankáře Židlického - 1:2.

Kasal rozhodl utkání po třech minutách na hřišti

Do druhé půle nastoupily oba týmy s velkou chutí, ale zápas byl plný osobních soubojů. Nebezpečnější ale byli hosté, kteří měli několik šancí na zvýšení svého vedení, skóre ale dlouho zůsto neměnné. V 81. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Hartig. Hned o dvě minuty se domácí prakticky z první větší šance druhého dějství mohli radovat z vyrovnání, když se po rohovém kopu prosadil Bícha - 2:2.

 

V 90. minutě přišel na hřiště Kasal a to se ukázalo jako klíčový moment. Nejprve byl však v 92. minutě vyloučen domácí kapitán Janoušek rovněž po druhé žluté, když fauloval před vápnem. Hruška trefil ale z přímého kopu pouze zeď, míč se k němu ale odrazil zpět. Neukvapil se, míč podržel a našel nabíhajícího Martikána, který z první poslla ostrý centr do vápna, ale zakončující Jícha trefil pouze domácího brankáře. K balonu se ale dostal Kasal a po třech minutách na hřišti trefil vítězný gól, když propálil vše před sebou - 2:3.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jan Kukal: "Z počátku zápasu nám neseděla velikost hřiště, jelikož je v Kosoři hřiště hodně malé. Trvalo to ale jen nějakých deset minut, než jsme se dostali do vedení. jenže po naší chybě přišlo vyrovnání. Před pauzou jsme udeřili znovu a celý druhý poločas jsme soupeře k ničemu nepustili. Ublížilo nám ale zranění středního záložníka Robina Vocela a poté také vyloučení Lukáše Hartiga. Domácí z ojedinělé šance bohužel srovnali. Nicméně i oni dostali červenou a Kasal v nastavení po třech minutách na hřišti rozhodl utkání. Výborná euforie a mohli jsme slavit. Nováček soutěže má velmi kvalitní mužstvo a věřím tomu, že nebude jednoduché uhrát s ním nějaké body."



Sestavy


Kosoř
T. Židlický [-] - J. Petržílka [-] , A. Janoušek [-] , M. Nehoda [-] (46. M. Kostka [-] ) , P. Stejskal [-] (66. I. Vodecký [-] ) , J. Slunéčko [-] , J. Večeřa [-] , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , P. Pleyer [-] (59. M. Bícha [-] ) , K. Piták [-] (86. J. Skřivánek [-] )

FC Velim
M. Drápela [-] - O. Martikán [-] , J. Kukal [-] (87. J. Bečvařík [-] ) , M. Jansta [-] (90. M. Kasal [-] ) , J. Petrů [-] , R. Vocel [-] (66. V. Kopáček [-] ) , D. Hruška [-] , D. Záhora [-] , J. Jícha [-] , M. Kedršt [-] , L. Hartig [-]

ŽK: 28. A. Janoušek - 73. L. Hartig . ČK: 90. A. Janoušek - 81. L. Hartig .
Hráči zápasu: K. Piták - J. Jícha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: remíza

Velim nebude chtít získávat body zase až na konci sezóny, proto začne bodovat už v prvním kole. Myslím si, že odveze druhý bod po penaltách.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů