0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice vyměnily trenéra a dokázaly vyhrát ve Slušovicích


Branky


4. L. Němec (p.) , 19. P. Škrobák , 35. P. Škrobák
11

Do Slušovic zavítal v sobotu celek Velkých Karlovic již s novým koučem Alešem Vyškovským. A že se Valachům tento tah vydařil, ukázala již první půle, kterou hosté vyhráli o tři branky. Ve čtvrté minutě se nejprve prosadil z penalty Něměc a poté se dvakrát trefil hostující kanonýr Škrobák. Ve druhém dějství už branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali tři branky

Michal Klimt, předseda Slušovic: „Předvedli jsme výkon hodný maximálně I. B třídy. Soupeř byl rychlý, přímý, agresivní a měl vše, co my ne. S tímto profesorským výkonem půjdeme zpět do I. A třídy.“Jaroslav Valián, předseda Velkých Karlovic: „Konečně se nám podařilo odehrát zápas, který nejenom že nás stál spoustu sil, ale přinesl i tolik očekávanou výhru. Do vedení jsme šli hned zkraje, kdy po úniku Pavla Škrobáka a jeho následném sražení v pokutovém území otevřel skóre zápasu z penalty Luboš Němec. Do poločasu jsme zásluhou Pavla Škrobáka dosáhli dalších dvou branek a prakticky bylo po zápas.
Zdroj: https://kromerizsky.denik.cz/fotbal-kraj/kp-slagr-ovladly-kvasice-velke-karlovice-s-novym-trenerem-slavi-vyhru-20191007.html

 

Ve druhém dějství už branka nepadla

"Ve druhé půli jsme hráli tak, že jsme domácím nedovolili výsledek zvrátit. Hrálo se za velké zimy a hustého deště, terén byl hodně promáčený, ale hratelný. Za zmínku stojí výkon trojice rozhodčích, dáváme mu velkou jedničku, byť to z mých úst bude znít hodně blbě, když jsme zvítězili, ale zasluhují si o nich napsat. Za zmínku stojí ještě jedna nová skutečnost, na naší lavičce se objevil, jako nový trenér Aleš Vyškovský a možno říci, že lepší premiéru si nemohl přátů, hodnotí velmi povedený duel fotbaloví činovníci z Velkých Karlovic.



Ohlasy k zápasu


FC Slušovice
Facebook Slušovic: Soupeř byl rychlý, přímý,agresivní měl vše co my ne. S tímto profesorským výkonem půjdeme zpět do 1.A.třídy.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, funkcionář:



Sestavy


FC Slušovice
L. Hečko [-] - P. Bořuta [-] , T. Zbranek [-] , K. Zedníček [-] (60. O. Štalmach [-] ) , P. Kvasnica [-] , M. Poslušný [-] , J. Vlachynský [-] , R. Dobeš [-] , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] , A. Novák [-] (58. O. Povolný [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , J. Jakeš [-] , P. Maliňák [-] , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] , M. Pavelka [-] , L. Němec [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-]

ŽK: 45. J. Janků , 63. J. Vlachynský - 23. V. Vašut , 45. P. Maliňák , 59. L. Němec , 83. P. Škrobák . ČK: 84. J. Janků .
Hráči zápasu: M. Poslušný - P. Škrobák , T. Bil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - ZELENÝ Martin, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: výhra domácích

Slušovice si doma připíší tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích