2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice konečně zabraly a porazily nováčka z Nedašova


Branky


4. L. Němec (p.) , 82. P. Škrobák
12

Velké Karlovice měly velmi špatný start do nového ročníku a vše chtěly zlomit v duelu s nováčkem z Nedašova. Povedl se jim vstup do utkání a již po čtyřech minutách se prosadil z pokutového kopu Němec. Hosté bojovali, v závěru vyvinuli velký tlak a nastřelili dokonce tyč, ale domácí nakonec stvrdili výhru v 82. minutě kanonýrem Škrobákem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Němec

"Prvních patnáct minut na nás Karlovjané vletěli. Již ve 4. minutě kopali penaltu, kterou proměnili. Jejich útočná a důrazná hra nám dělala problémy a dlouho jsme se s ní nedokázali srovnat. Po dvaceti minutách se hra trošku vyrovnala a začínali jsme si i my vytvářet šance. Největší šance prvního poločasu přišla cca v 38. minutě, kdy hostující Fojtík našel ve vápně Šuráně, který vracel míč na Macháče, ale bohužel pro nás jsme nedokázali šanci využít. Vstup do druhé půle nám vyšel o poznání lépe, než vstup do zápasu. Soupeře jsme začali dorážet a to jim dělalo problémy. Vyvrcholením bylo břevno, které nastřelil hostující Šimšálek. Po úvodních 15-20 minutách druhého poločasu se hra opět srovnala a šance se střídaly na obou stranách. Domácí nastřelili břevno a my zase tyčku. Bohužel jsme nedokázali proměnit žádnou naši šanci a naopak domácí v 83. minutě připadali druhý gól  a o výsledku bylo rozhodnuto", hodnotí duel činovníci Nedašova.

 

Domácí v závěru pečetili výhru

Jaroslav Valián, předseda Velkých Karlovic: „Domácí od první minuty vlétli na soupeře, hned potom z pokutového kopu Němec otevřel skóre. A potom zase bída, která pomalu přerůstala v převahu soupeře. Už první poločas nedohrál pro obnovené zranění stopér Jan Kučera, aby se ve druhém poločase k němu přidal i domácí stopérská ikona Pepa Mikula. Došlo tedy k zajímavé změně, když na pravý okraj obrany se přesunul domácí kanonýr Pavel Škrobák a do útoku postupně nastupovali střídáním náhradníci, včetně náhradního brankáře Martina Bila. Byl to právě domácí kapitán Pavel Škrobák , který v samém závěru, kdy kulminoval tlak hostů, vyjel po pravé straně z obrany a prudkou střelou pod břevno zasadil hostům konečnou ránu.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Utkání s nepříjemným soupeřem jsme nakonec zvládli a bereme první letošní body.

TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Dostali jsme rychlou branku, pak se hra srovnala, nás mohou mrzet neproměněné příležitosti a v závěru jsme inkasovali druhou branku.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , V. Vašut [-] , J. Pavelka [-] , P. Maliňák [-] , L. Němec [-] , J. Mikula [-] (81. M. Bil [-] ) , J. Langer [-] , J. Kučera [-] (45. J. Mikulec [-] ) , J. Podešva [-] (71. T. Ohryzek [-] ) , R. Zeť [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - M. Lorenc [-] , R. Cícha [-] , J. Fojtík [-] , A. Šimšálek [-] (60. J. Bartoška [-] ) - J. Marek [-] , D. Šenkeřík [-] (67. M. Slovák [-] ) , M. Macháč [-] , P. Novák [-] - P. Šuráň [-] , P. Holba [-] -

ŽK: 18. P. Maliňák , 44. J. Langer , 85. V. Vašut - 88. M. Lorenc .
Hráči zápasu: P. Škrobák - M. Macháč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČKAL Karel - STODŮLKA René, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: remíza

Nedašov bod ve Velkých Karlovicích uhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích