0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov si veze ze Štítné nad Vláří tři body


Branky


13

Fotbalisté Štítné nad Vláří hostili otrokovický Baťov a jasným favoritem tohoto duelu byli v dobré formě hrající hosté. Ti se poprvé prosadili po hodině hry Bínou. O chvilku později přidal Krajča druhou trefu. Stejný hráč ve druhé půli pečetil výhru Baťova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

Štítná nad Vláří disponuje v letošním ročníku velmi mladým kádrem, který je složený z domácích odchovanců. Svěřenci trenéra Pavla Prešnajdera si dokáží v zápasech vytvořit brankové příležitosti, ty ale nedokáží proměnit. Stejně tomu tak bylo v nedělním souboji s druhým týmem tabulky z otrokovického Baťova. Domácí se svého favorizovaného soupeře nezalekli a v první půli si vytvořili několik velmi dobrých šancí a hosté mohou děkovat brankáři Vitáskovi, který udržel čisté konto. Hosté přežili tlak domácích a udeřili po brance Bíny. Uklidnění do řad Baťova přinesla druhá trefa Krajči. Ve druhém dějství domácí pokračovali v sympatickém výkonu, ale zkušenější hosté přidali Krajčou třetí branku a bylo rozhodnuto. Utkání se lámalo v prvním dějství, kdy domácí celek zahodil své příležitosti.

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

Miroslav Sečen, trenér SK Baťov:
"Do Štítné nad Vláří jsme odjížděli s odhodláním uspět a udržet lídra Krajského přeboru z Kvasic na dosah. To se nám povedlo, ale domácí hráli kombinačně velice dobře, nebýt brankaře Vitáska a horší koncovky hráčů Štítné nad Vláří, mohlo být s námi hůř. To se nestalo a tak jsme udeřili my, po pěkné kombinaci vstřelil Bína první branku. Po chvilce se odkop Žáčka dostal na nohu útočníka Krajči, který věděl co má dělat - dva nula. Do kabin jsme odcházeli s dvoubrankovým náskokem.
Ve druhém poločase jsme pozorně bránili a vstřelili důležitý třetí gól. Od té doby domácí pootevřeli obranu, jenže hráčům SK Baťov se už skórovat nepodařilo. Snad jsme si schovali pár branek na nadcházející víkend, kdy hrajeme s dosud neporaženým týmem Kvasic, moc se těšíme."

 



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
web Štítné n/Vl:

SK BAŤOV 1930
Ladislav Bršlica, člen VV: Výhra ve Štítné se nerodila lehce, ale nakonec si odvážíme všechny tři body a těšíme se na souboj s lídrem tabulky z Kvasic.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
J. Řehák [-] - P. Škubník [-] , J. Liška [-] (46. M. Maniš [-] ) , T. Liška [-] (80. D. Hnilo [-] ) , P. Sloboda [-] , T. Chovančík [-] , J. Fojtík [-] , J. Hrnčiřík [-] (65. P. Malaník [-] ) , M. Hnaníček [-] , J. Spáčil [-] , V. Chovančík [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , J. Sotolář [-] , Z. Ondráš [-] (81. V. Zapletal [-] ) , D. Pěnička [-] , D. Holman [-] (55. M. Zapletal [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Kašík [-] , P. Krajča [-] (76. A. Bršlica [-] ) , M. Bína [-] (87. P. Kopřiva [-] ) , O. Žáček [-]

ŽK: 22. J. Liška , 87. P. Sloboda - 61. J. Kašík .
Hráči zápasu: J. Spáčil - M. Bína , R. Vitásek , P. Krajča .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Gloser Jan - BERNATÍK Tomáš, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Menšík
Tip experta: výhra hostů

Baťov si přijede do Štítné nad Vláří pro výhru

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů