3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová zdolala nováčka ze Slušovic až v penaltové loterii


Branky


8

V Nevšové o víkendu slavili 570 let výročí vzniku obce a fotbalisté k oslavám chtěli přispět výhrou. V úvodu se trefil domácí Gabko, hosté ale rychle srovnali gólem Janků. Čtvrt hodiny před koncem poslal Slušovice do vedení Večeřa, domací ale dokázali v samotném závěru Vašičkou vyrovnat. V penaltové loterii se více dařilo domácím, kteří v dramatické sérii vyhráli 7:6 a berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"V zápase nám chyběli hráči i přesto nám patřil jeho úvod. Už ve 13 minutě se trefil Michal Gabko po přihrávce Vaška Tomšů, dokázal přelstít hostujícího gólmana. I poté jsme se snažili tvořit hru a přišla slušná šance po přihrávce Petera Strateného mohl navýšit naše vedení Vašek Tomšů, gólman však jeho pokus vykryl. Hosté se následně osmělili a a zatlačili nás. Pramenila z toho vyrovnávací branka hostů. Bohužel v závěru první půle došlo ke zranění našeho gólmana, který musel v 60. minutě střídat za hráče z pole, mladičkého Tomáše Mikše, který si jako útočník odbyl svůj debut v bráně", viděli duel nevšovští fotbaloví činovníci.

Domácí dokázali utkání ještě srovnat

"Naše obrana byla pozorná snažili jsme se mít míč pod kontrolou, bohužel se hosté ujali vedení v 75. minutě zápasu. Byli jsme si vědomi, že nám chybí brankář a hráli opatrně a bojovali. Odměna přišla v 86 minutě zápasu, kdy Roman Vašička vybojoval míč a ve skrumáži ho dokázal poslat za záda sebevědomého brankáře Slušovic a zápas vyrovnat. V 90. minutě hosté střídali gólmana ve snaze zdramatizovat penaltový rozstřel. Do branky hostů se tak postavil brankář Hečko a do naší hráč Tomáš Mikš. Ten dokázal dvě penalty hostů zneškodnit, my jsme jednu neproměnili a získali tak velmi cenný bod navíc. Za velmi bojovný a obětavý výkon zaslouží všichni hráči Nevšové pochvalu, zápas i přes všechny peripetie dokázali zvládnout", vrací se k duelu funkcionáři Nevšové.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 7:6



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Všem hráčům patří poděkování za bojovný až urputný výkon v zápase. Odmakali těžké utkání a zvládli ho dobře, vzhledem k jeho vývoji. Nyní se musíme soustředit na další kolo, ve kterém zajíždíme do Velkých Kalovic.

FC Slušovice
Michal Klimt, vedoucí: Do Nevšové jsme jeli urvat body a přetavit naši dobrou hru z poháru v góly. Což jsme do puntíku plnili nebýt dvou individuálních chyb mohli jsme brát tři body. Byly jsme opět výrazně lepším týmem. Strach o naši budoucnost s tímto mladým týmem nemáme. Zapracujeme ještě na pár maličkostech jako např. penalty a bude to OK.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] (56. T. Mikš [-] ) - J. Fuksa [-] , J. Solařík [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , R. Vašička [-] , R. Machač [-] , M. Gabko [-] (90. J. Krčma [-] )

FC Slušovice
M. Kučera [-] (89. L. Hečko [-] ) - L. Čunek [-] , J. Večeřa [-] (83. A. Novák [-] ) , K. Zedníček [-] (79. M. Foltýn [-] ) , P. Kvasnica [-] , T. Zbranek [-] , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] , J. Vlachynský [-] , J. Janků [-] , P. Bořuta [-] (68. R. Tkadlec [-] )

ŽK: 77. R. Vašička - 72. K. Zedníček .
Hráči zápasu: R. Vašička - J. Janků .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Václav Pinďák
Tip experta: výhra domácích

Nevšová musí už konečně bodovat naplno

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích