Ve Víru se rozhodlo po změně stran


Branky


31

Ve Víru se rozhodlo po změně stran, když Vír vstřelil o jednu branku více jak hostující Polnička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

V devátém kole třetí třídy se utkal domácí tým Víru, který se nacházel před tímto zápasem na sedmé příčce tabulky a osmí celek soutěže Polnička. Za krásného podzimního počasí měl lepší vstup do utkání domácí celek, který se snažil o skórování, ale jeho pokusy bezpečně kryl brankář hostí Chyba. Domácí brankář Preisler byl v první půli také bezchybný a tak se šlo do kbin za bezgólového stavu 0:0.

Druhý poločas vyzněl pro Vír

Druhý poločas začali domácí podporováni sto deseti fanoušky útočně a pokoušeli se o vedoucí gól. Ten přišel přesně po hodině hry, když se prosadil domácí obránce Jakub Sedler – 1:0. Domácí i po vstřelené brance pokračovali v aktivitě a v 70. Minutě se útočník David Šenkýř trefil za záda Chyby podruhé – 2:0. Hosté chtěli ještě zápas zdramatizovat, což se povedlo v 83. Minutě kapitánu Polničky Františku Kotíkovi – 2:1. Zbytek zápasu se již dohrával ve snaze obou celků vstřelit branku, ale obrany již skóre změnit nedovolily a tak se zápas skončil výhrou domácího Víru – 2:1. Domácí fotbalisté se tak po jednogólové výhře posunuli na šestou pozici v tabulce. Polnička klesla po prohře na příčku devátou. Příští kolo jede Vír do Měřína, kde se utká s místní rezervou. Polnička přivítá v derby Velkou Losenicí.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas s Polničkou jsme nezačali dobře .První poločas se hrál fotbal bez brankových příležitostí .Nehrál se pěkný fotbal na obou stranách bilo hodně nepřesností.Ve druhé poločase jsme začali více bojovat a přineslo to šance i branky.Nakonec jsme urvali tři body ale hosté by si za bojovnost bod zasloužili.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Domací hodně omladili kádr a ta zkušenost už tam nebyla tolik jako v předešlých zápasech, které jsme s nimi sehráli. Do Víru jsme jeli s pokorou a taky s tím konečně tady zlomit to prokletí, které tu máme 10:2 a 8:1. Podle mého názoru dnes remízové utkání i když si myslím že do 60. minuty jsme se prezentovali o něco lepším fotbalem a byli jsme i více na balónu. Bohužel když nedáš branky nemůžeš vyhrát domácím se podařili dát dvě kdežto nám jen jeden z penalty. Bylo to o první brance kdo ji vstřelí vyhraje. V první půli jsme dali břevno velká škoda že to tam nespadlo utkání by vypadalo jinak. Nicméně s předvedonou hrou jsem maximálně spokojen akorát mě mrzí přístup některých hráčů. Zápas se odehrál v přátelské atmosféře a domácí v něm získali 3 body. Příští týden nás čeká derby s Losenicí!! Doma jsme silní a budeme chtít navázat na dnešní hru a zvítězit. Fotbalu zdar a vesnickemu zvlášť.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - REJDA Filip (N), REJDA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2019 14:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Hladík
Tip experta: výhra domácích

Ač má Polnička velice mladé mužstvo, na Vír to stačit nebude. Za prvé do Víru dlouhá cesta hráče unaví, za další Vír v letošní sezóně předvádí na domácí půdě pěkný fotbal.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích