Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Křižanova získala důležité body


30

Rezerva Křižanova získala důležité body, když zdolala rezervu Hamrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se zrodila remíza

V 7. kole se v souboji béček utkali fotbalisté Křižanova a Hamrů. S ohledem na dosavadní výsledky byl před domácí postaven nesnadný úkol soupeře s jedinou prohrou na kontě porazit, k čemuž měly pomoct áčkové posily Bajer, A. Burian a Kaštan.

 

Úvod zápasu byl pro domácí přímo snový, po dvou krásných akcích se rychle dostali do dvoubrankového vedení a to ještě L. Burianovi nebyl uznaný gól kvůli hraničnímu ofsajdovému postavení. Po čtvrthodině Křižanov dost možná ukolébán vývojem zápasu přestal diktovat tempo hry a aktivita se postupně přesunula na kopačky hostí. Byť si ze hry žádné výrazné šance nevypracovali, na poločasovou remízu jim stačily dva domácími borci nepokryté rohy, přičemž Jelínek ještě musel prokázat jistou dávku fotbalovosti, kdy patrně z ofsajdové pozice umně poklidil míč k zadní tyči, zatímco Slámovi stačilo z hranice malého vápna trefit bránu. Zkázu domácích mohli hosté dokonat po brejku 2 na 1, domácí ale zachránil včasným skokem pod nohy hostujícího útočníka Homola.

Křižanov rozhodl zápas dvěma góly

V druhém dějství domácí plnohodnotně využili přetrvávajícího silného větru a zatlačili Hamry na jejich polovinu. Vyložených šancí však nebylo příliš, několik slibných náznaků dokázala včas zpacifikovat hostující obrana, tutovku neproměnil střídající Švejda. Odpor hamerské rezervy nadobro zlomil až v 67. minutě po odraženém míči nádhernou střelou Nobicht a korunoval tak svůj povedený výkon. Drama odmítl v 82. minutě po rohu A. Burian a stanovil tak konečný výsledek na 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola: Vzhledem k tomu, že jsme zatím byli horší pouze v zápase s Rožnou, ale měli jsme z 18 bodů pouze 3, bylo pro nás klíčové toto utkání zvládnout. Nutno uznat, že k tomu opět poměrně výrazně pomohli kluci z áčka, za což jim patří velký dík. Myslím, že naše výhra byla zasloužená, byť kdyby Hamry dokázaly proměnit některý z brejků na 2:3, kdoví, jestli bych se neopakoval s tím, že horší nejsme, ale body nemáme…

FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik:



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - P. Kaštan [-] (79. M. Sklenář [-] ) , A. Burian [-] , T. Horníček [-] , M. Procházka [-] (85. M. Šoukal [-] ) - P. Hladík [-] , D. Nobicht [-] , J. Pavlík [-] - M. Částek [-] (65. J. Švejda [-] ) , P. Bajer [-] (87. J. Uhlíř [-] ) , L. Burian [-] (71. M. Král [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Sláma [-] , P. Vašek [-] , J. Uhlíř [-] , V. Kříž [-] (67. F. Chlubna [-] ) - M. Srnský [-] , M. Černý [-] , L. Sýs [-] , T. Jelínek [-] (61. P. Havlík [-] ) - J. Zábranský [-] , J. Martaus [-]

ŽK: 38. A. Burian - 38. J. Sláma .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: FERJANČIČ Igor - STUPKA Jakub (N), KOLÁŘ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Mitáš
Tip experta: výhra hostů

V souboji béček věřím hostům z Hamrů, kteří nás v minulém kole vyloupili. U domácích bude záležet, zda jim někdo pomůže z áčka, i přesto ale věřím hostům. I v tomto zápase očekávám těsný výsledek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů