P. Mach 28.
1:4
(1:1)
16. V. Musil (p.)
52. J. Grodl (vl.)
87. T. Vomela
89. M. Zmeškal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolec vyhrál v Losenici a dostal se do trháku


Branky


28. P. Mach - 16. V. Musil (p.) , 52. J. Grodl (vl.) , 87. T. Vomela , 89. M. Zmeškal
30

Rudolec vyhrál v Losenici a dostal se do trháku. Na čele tabulky má nyní nováček soutěže čtyřbodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hosté začali utkání lépe a už v 16. minutě se ujali vedení, když pokutový kop proměnil V. Musil 1:0. Rudolec působil fotbalověji, což domácí vyvažovali větší bojovností a důrazem.  To se Losenici vyplatilo ve 28. minutě, kdy po standardní situaci zakončil P. Mach 1:1. Na hřišti se hrál velmi kvalitní a důrazný fotbal, ke kterému přispíval svou kvalitou i hlavní rozhodčí Josef Bajer. Do poločasu si oba týmy vytvořily několik slibných šancí.

Rudolec rozhodl ve druhé půli

I druhý poločas začali hosté tlakem na domácí bránu, který vyústil ve vlastní branku J. Grodla, který v 52. minutě vymetl pavouky domácího brankáře J. Kasala 1:2. Snaha domácích o vyrovnání narážela na pevnou obranu Rudolce. Poté obě mužstva se pokusila oživit hru několika střídáními. Losenice v závěru otevřela hru, což se jí stalo osudným, hosté dvakrát trestali z rychlých brejků. Nejprve v 87. minutě T. Vomela 1:3 a pak v 89. minutě M. Zmeškal 1:4. A s tímto stavem skončilo i utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: I přesto, že jsme toto utkání prohráli, musím kluky pochválit za to, jak k zápasu přistoupili, každý z nich do něj vložil maximum. Hosté mají svoji kvalitu a ne nadarmo jsou v čele tabulky. Za týden jedeme do Pohledce, kde se nám tradičně nedaří, přesto by jsme si rádi odvezli nějaký bod.

FC Rudolec
Tomáš Klimeš: S Losenicí jsme měli zkušenost z loňského přátelského utkání, takže jsme věděli, že nás čeká kvalitní a fyzicky i herně kompaktní soupeř. Rychle jsme se dostali do vedení, kdy po faulu na Vlčka proměnil penaltu Vláďa Musil. Hra se pak srovnala a opět jsme dostali gól po nedůrazu při standardní situaci. Ve druhém poločase jsme se po několika šancích dostali opět do vedení a následně už více kontrolovali hru. Soupeř ale pořád hrozil především ze standardek. Uklidnění přinesl až v 87. minutě po samostatném průniku Tomáš Vomela. Nakonec se ještě trefil střídající Zmeškal po nahrávce Vítka.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - F. Mach [-] , P. Mach [-] , J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] - D. Baránek [-] , R. Kasal [-] , P. Zástěra [-] (63. O. Augustin [-] ) , J. Grodl [-] (57. O. Wasserbauer [-] ) - Z. Pospíchal [-] (35. P. Bureš [-] ) , M. Hobza [-] (75. R. Pátek [-] )

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - R. Pejchal [-] , V. Musil [-] , T. Klimeš [-] - V. Musil [-] , T. Vomela [-] , P. Čejka [-] (76. L. Šerejch [-] ) , M. Vomela [-] , P. Jaroš [-] - A. Boháček [-] (87. F. Vítek [-] ) - J. Vlček [-] (87. M. Zmeškal [-] )

ŽK: 63. O. Wasserbauer , 72. P. Bureš - 44. M. Vomela , 44. P. Jaroš .
Hráči zápasu: J. Vlček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BAJER Josef - PÁTEK Josef (N), VOMELA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: remíza

Pro mě je Rudolec velkým překvapením soutěže, kdy po postupu ze IV. třídy decimuje stálice III. třídy a naposledy to odnesl Vír. Velká Losenice disponuje šikovnými a zkušenými hráči a proto zde věřím v remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů