3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel doma porazil Šebkovice B


Branky


11

Fotbalisté Pyšelu si na závěr podzimu připsali důležitou výhru nad Šebkovicemi B v poměru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

V posledním podzimním zápase přivítal na svém hřišti Pyšel rezervní tým z Šebkovic. Oba celky se zatím pohybují ve spodní části tabulky, s čím před začátkem soutěže určitě nepočítali. Oba týmy také v posledním kole podlehly, a tak se chtěly s nepříliš povedeným podzimem rozloučit vítězstvím. Utkání v Pyšelu se hrálo za chladného, ale jinak příjemného fotbalového počasí, které přilákalo do ochozů jen několik diváků. A ti se na začátku zápasu brzy rozehřáli, když po několika šancích byli v 20. minutě svědky branky, kterou vstřelil domácí Lukáš Hadraba a otevřel tak skóre zápasu na 1:0. Hosté se sice snažili o brzké vyrovnání, ale na domácího golmana si nepřišli. A tak se domácí dočkali další branky, o kterou se opět postaral ve 29. minutě Lukáš Hadraba čímž poslal domácí barvy již do dvoubrankového vedení a Pyšel tak měl zaděláno na poslední podzimní domácí výhru. 

Domácí si výhru pohlídali

 Do druhého poločasu vstoupili hosté s odhodláním zápas ještě zdramatizovat, ale vůbec se nemohli prosadit přes pozornou domácí obranu. A tak se nakonec branky dočkal domácí tým. V 73. minutě rozhodl o domácí výhře Ondřej Tůma, který navýšil vedení domácích na 3:0. Hosté se alespoň snažili o čestný úspěch, což se jim nakonec podařilo v poslední minutě zásluhou Luboše Ryvoly - 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Hrůza Pavel, hráč: Dneska to bylo bez síly a nápadů. Soupeř měl více štěstí a nastřílel v prvním poločase góly na které jsme svými šancemi neodpověděli. Máme o čem přes zimu přemýšlet. Věřím, že natrenujeme a chytneme se znovu na vítěznou vlnu.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Pištora [-] (85. R. Babuněk [-] ) , L. Hadraba [-] , L. Sobotka [-] , J. Höfner [-] (63. P. Žák [-] ) , L. Kadlec [-] , O. Tůma [-] , F. Dvořák [-] (89. O. Adam [-] ) , J. Hejátko [-] (77. O. Bednář [-] ) , L. Tůma [-] , D. Šubert [-]

TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] (27. J. Pitour [-] ) - M. Procházka [-] (79. L. Ryvola [-] ) , V. Říha [-] , D. Bílek [-] (46. P. Durda [-] ) , J. Holčapek [-] , D. Kašpárek [-] , M. Roupec [-] , J. Svoboda [-] (38. M. Pánek [-] ) , P. Hrůza [-] (69. J. Němec [-] ) , R. Svoboda [-] , J. Fejta [-]

ŽK: 45. J. Hejátko - 70. D. Kašpárek .
Hráči zápasu: L. Hadraba - J. Holčapek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VÉVODA Jiří, TŮMA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:46
Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

Nikdy bych si nevsadil proti našemu týmu. Navíc bylo by pro nás šik se odtáhnout přes zimu více ode dna.