Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice si poradily s Opatovem


Branky


10

V posledním podzimním zápase zvítězily Čáslavice zcela jasně nad Opatovem 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

V posledním podzimním zápase přivítal nováček soutěže z Čáslavic nebezpečný tým z Opatova. Oba týmy se pohybují v klidném středu tabulky. Čáslavice i Opatov dokonce dokázaly v posledním zápase zvítězit. Čáslavice zvítězily na půdě předposledních Hrotovic a Opatov zase zvítězil doma nad Pyšelem. Čáslavice bez ohledu na výsledek mohly být s první polovinou soutěže v roli nováčka spokojeni. Zápas se hrál za velmi chladného a sychravého počasí, které více svědčilo domácímu týmu, který šel i velmi brzy do vedení, kdy se trefil v 7. minutě Otakar Bulička 1:0. Domácí celek měl vývoj zápasu pod kontrolou a další branka ze 24. minuty, kterou vstřelil Marián Klika začala mít tříbodový nádych - 2:0. K tomu jim ještě více napomohli hosté, když musel ve 28. minutě předčasně do sprch Zdeněk Daniel za nesportovní chování. Ve zbytku první půle se již skóre nezměnilo, přesto domácí celek měl vše ve svých rukou. 

Domácí ještě skóre navýšili

Začátek druhé půle byl ze zprvu opatrný a na další branku si diváci museli počkat až do 68. minuty a opět se radovali domácí, když se trefil podruhé v zápase Otakar Bulička - 3:0. A když se o dvě minuty později prosadil Milan Rada, bylo o vítězi utkání zcela rozhodnuto 4:0. V 89. minutě pak padla ještě jedna branka, o kterou se postaral Martin Sedláček - 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Málek Rostislav, trenér: Opatov nás zpočátku zápasu zaskočil aktivitou, kterou jsme ale postupně eliminovali. Nedařilo se nám proměňovat vyložené go'lové šance. A to i proto že Opatovu velice dobře zachytal brankář. Zápas ovlivnilo i brzké vyloučení opatovského hráče. Druhý poločas byl kopií prvního. Opět množství neproměněných šancí, ale vítězství bylo pěkným zakončením úspěšné podzimní části. Děkuji všem hráčům za odvedené výkony.




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - D. Šmehlík [-] (70. J. Mach [-] ) , M. Busta [-] , M. Růžička [-] , M. Zikmund [-] - M. Sedláček [-] , J. Vecheta [-] , M. Klika [-] - O. Bulička [-] , M. Rada [-] (83. J. Hanzal [-] ) , M. Šimek [-] (58. J. Novák [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] (63. V. Eliáš [-] ) - F. Šinkovský [-] (73. M. Šaroun [-] ) , P. Jirka [-] (86. M. Solař [-] ) , M. Kravka [-] , M. Kšír [-] , M. Ježek [-] , M. Čurda [-] , A. Švaříček [-] , R. Pokorný [-] , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-]

ŽK: 24. M. Šimek , 28. M. Rada , 64. D. Šmehlík , 86. M. Busta - 33. F. Šinkovský , 59. D. Čučelin , 65. M. Kravka . ČK: 28. Z. Daniel .
Hráči zápasu: M. Obůrka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - FILIPSKÝ Pavel, VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:46
Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice zakončí tento rok výhrou s Opatovem nebudou mít problém