9:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přejely Dukovany B


Branky


18. V. Bence , 33. V. Bence , 39. V. Bulant , 41. K. Vostal , 47. F. Smysitel (vl.) , 67. V. Bence , 70. V. Bence , 80. V. Bulant , 83. V. Bence
12

V zápase dvou rezervních týmů zvítězily jasně Okříšky nad Dukovany 9:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali solidní náskok

Souboj dvou rezervních týmů v Okříškách měl být tahákem kola. Byl totiž k vidění šlágr kola, kde se představily Dukovany. Okříškám patříla druhá příčka jen o skóre před Jemnickem. V úvodu utkání byla lepší Okříšská benfika, postupem času to byla ta od jaderky, ale ani ta se střelecky neprosadila. Gólový účet otevřel střelec zapasu Vojtěch Benc který nejprve v 18. minutě z dorážky a ve 33. minutě poslal domácí do vedení 2:0. (poté se prosadil  ještě čtyřikrát) . Vedení domácí uklidnilo a do přestávky si vytvořili uklidňující vedení 4:0, které navýšil ve 39. minutě Viktor Bulant a ve 41. minutě ještě Karel Vostal. První poločas tak jasně vyzněl pro domácí Okříšky, pro které měl být tento dostatečný náskok již tříbodový. 

Domácí ještě skóre navýšili

Když na začátku druhého poločasu si sami přidali hosté ve 47. minutě pátý gól do své sítě jehož nechvalným autorem byl Františkem Smysitelem bylo o třech bodech úplně jasno - 0:5. Ale i tak se Dukovany sympaticky snažili o golovou korekci. Několik minut byly lepší, ovšem závěr zapasu byl ve znamení domácích, kterým se dařilo i střelecky. Druhý gól v zápase přidal Viktor BulantTři  a již zmiňovaný Vojtěch Benc vstřelil pět gólů. Tři body tak před početnou spokojenou diváckou kulisou zůstali doma. 



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Zápas v Okříškách byl pro nás v podstatě nehratelný.Domácí nastupili ve výborné sestavě a po celý zápas nás k ničemu nepustili.I když jsme se snažili po celý zápas bránit,domácí hra byla nad naše síly a proto si odvážíme vysokou prohrou 9:0.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - Š. Novotný [-] , L. Mašek [-] , F. Rampír [-] (80. M. Mašek [-] ) , V. Bence [-] , M. Večeřa [-] (27. M. Mašek [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (61. R. Dokulil [-] ) , V. Bulant [-] , J. Dokulil [-] , J. Novotný [-] (46. R. Ryšavý [-] )

SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - P. Gruntorád [-] (39. V. Soukup [-] ) , M. Fojtášek [-] , O. Horák [-] , M. Ferus [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , I. Láníček [-] (46. J. Kuchařík [-] ) , T. Křišťál [-] , M. Kopeček [-] (60. A. Čurda [-] )

ŽK: 51. F. Rampír - 9. O. Horák , 41. M. Ferus , 80. V. Soukup .
Hráči zápasu: V. Bence .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KAŇKA Josef - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Pokud Okříšky nastoupí ve stejné sestavě jako poslední kolo, můžeme čekat další zajímavý výsledek.