Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice vezou z Dukovan B výhru


Branky


15

První soutěžní porážku zaznamenali fotbalisté Dukovan B, když nestačili na předposlední Třebenice v poměru 3:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Dukovany B přivítaly na svém hřišti zatím největší zklamání soutěže z Třebenice. Dukovany se naopak pohybují na opačném póle tabulky a zažívají lepší fotbalové časy. Za slunečného počasí tedy domácí Dukovan hostili Třebenice.Hosté uhráli v pěti kolech pouze tři body a tak měli co napravovat. Domácím se vstup do zápasů vůbec nepovedl. Špatně kombinovali a všude byli pozdě. Celý poločas se nedostali do hry a navíc jim třebenický Tomáš Ondráček v poslední desetiminutovce nasazel tři góly a to ve 35., 37.a 43. minutě - 0:3. To byl pro domácí velký šok a začali pomalu tušit, že se blíží první porážka v sezóně.

Domácí pouze snížili

Do druhé půle udělali domácí několik změn a chtěli se zápasem ještě něco udělat. Jejich hra se zlepšila a dokonce snížili na rozdíl jedné branky, kdy se o domácí branky podělil v 63. minutě z pokutového kopu Petr Pislcajt a v 70. minutě Michal Ferus - 2:3. Ovšem vše jen na chvilku. Domácí neuhlidali v té samé minutě opět Tomáše Ondráčka a ten zvýšil na 2:4. Pořád bylo o co hrát, ale další gól dali domácí až v 89. minutě zásluhou Františka Smysitele - 3:4. Poslední tři minuty si hosté pohlidali a tak si odváží všechny tři body za výhru 3:4 a odpoutaly se z příček, které by znamenaly sestup. Dukovany se naopak porážkou připravily o průběžně druhou příčku. 



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Nám se vstup do zápasů vůbec nepovedl. Špatně jsme kombinovali a všude byli pozdě. Celý poločas jsme se nedostali do hry a navíc nám Ondráček v poslední desetiminutovce nasazel tři góly. Do druhé půle jsme udělali několik změn a chtěli se zápasem ještě něco udělat. Naše hra se zlepšila a dokonce jsme snížili na rozdíl jedné branky.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - P. Gruntorád [-] (63. V. Soukup [-] ) , O. Horák [-] , M. Ferus [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] (46. F. Smysitel [-] ) , J. Fojtášek [-] , J. Polák [-] , L. Traxler [-] , P. Jeřábek [-] , J. Jelínek [-] (84. A. Čurda [-] )

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - M. Machát [-] , L. Buchal [-] , V. Fiala [-] (72. M. Ondráček [-] ) , D. Vrbka [-] (88. V. Fiala [-] ) , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , M. Kárník [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Ondráček [-] (64. F. Ondráček [-] )

ŽK: 55. K. Jenerál , 55. P. Pislcajt , 90. V. Soukup .
Hráči zápasu: T. Ondráček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - CEJPEK Radek, KUDLÍK Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trebenice potřebují zabrat a v Dukovanech zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Karel Tesař
Tip experta: výhra domácích

Dukovany potvrdí postavení v tabulce a roli jasného favorita v tomto zápase a nedají hostům šanci na zisk bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Třebenicím se bohužel nedaří.