Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koutům B se nadále nedaří


Branky


13

Fotbalisté Radotic potvrdili první domácí výhru vítězstvím na půdě rezervy Koutů v poměru 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Zápas dvou týmů z dolní poloviny tabulky byl k vidění v Koutech, kam přijely Radotice. Kouty B si v posledním kole připsal další vysokou porážku a drží stále průměr pěti obdržených branek na zápas. Doufal tak proti Radoticím ve zlepšení, protože Radotice zase v útoku nejsou tak produktivní. Zápas se hrál za velmi pěkného počasí a ze začátku se hrál velmi opatrný fotbal, alespoň že strany domácích. Oba celky si totiž chtěli hlídal útočné hrozby svých protějšků. Aktivnější směrem dopředu ale byli přeci jenom více hosté z Radotic, kteří nakonec jako první šli v 8. minutě do vedení zásluhou Martina Jelečka - 0:1. Domácí tým chtěl určitě brzy vyrovnat, ale do konce poločasu se jim to již nepodařilo, a naopak sami ve 26. minutě inkasovali zásluhou Martina Lišky - 0:2. A tak odcházeli do šaten mnohem spokojenější hosté, ikdyž zápas nebyl ještě zdaleka rozhodnut. Ale pokud chtěli domácí bodovat museli předvíst mnohem mnohem lepší výkon než doposud. 

Hosté si výhru pohlídali

Jenže vstup do druhé půle měli lepší opět hosté, když se trefil ve 48. minutě Lukáš Tříletý - 0:3. Domácí to ale nezabalili, prostřídali a začali snižovat. Nejprve v 54. minutě zásluhou Jiřího Cejpka a v 66. minutě dal dokonce kontaktní gól Martin Machát - 2:3. Jenže hosté v 71.  minutě opět Martinem Liškou odskočil na 2:4. V 84. minutě pak již jen dokázal snížit na 3:4 František Neuman. 



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Radotice
Nevěčný Jan, jednatel: Jsme velice spokojeni s druhou výhrou po sobě.



Sestavy


SK Kouty B
L. Diviš [-] - M. Růžička [-] , V. Navrátil [-] , J. Cejpek [-] (60. M. Machát [-] ) , P. Munduch [-] (61. F. Neuman [-] ) , T. Štveráček [-] , J. Chaloupka [-] , M. Smejkal [-] , R. Komínek [-] , M. Dočekal [-] (46. J. Jonáš [-] ) , M. Chaloupka [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - D. Kincl [-] (66. M. Kincl [-] ) , F. Tobolka [-] , M. Sevelda [-] , V. Liška [-] , P. Tobolka [-] - M. Tobolka [-] , M. Jeleček [-] - S. Michal [-] , M. Liška [-] - L. Tříletý [-]

ŽK: 50. D. Kincl .
Hráči zápasu: M. Liška .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOUKAL František (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Karel Tesař
Tip experta: výhra domácích

Ve vyrovnaném zápase budou lepší domácí a Radotice odjedou bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Očekávám těsně vítězství.