Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany si vezou jasnou výhru z Pyšelu


Branky


14

Vedoucí tým soutěže z Rouchovan si zastřílel na půdě Rouchovan a upevnil si vedoucí příčku tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté kralovali přestřelce

V neděli 8.9. 2019 se utkal vedoucí celek z Rouchovan s domácím týmem Pyšelu. Oba trenéři se museli vyrovnat s několika absencemi, přece jenom ztráty byly vidět více na domácích.
Netrvalo dlouho a nejlepší útok celé soutěže se prosadil. Už ve 2. minutě dával gól Zdeněk Holoubek - 0:1. Domácím se nedařilo zachycovat přihrávky a nakopávané balony za jejich obranu, a tak se během 5 minut stihlo prosadit trio rouchovanských fotbalistů Miloslav Salák, Robin Havelka a znovu Zdeněk Holoubek a již v 19 minutě  vedli hosté 0:4. Domácí odpověděli až pokutovým kopem, zapříčiněným nešťastným kopnutím M.Holoubka do nohy domácího hráče. Následovala další branka domácích. Tentokrát po zahraném rohu a následném rozruchu ve vápně se balon nakonec objevil před Davidem Šabackým a ten už měl zakončení jednoduché. Poslední slovo v 1.poločase však měli hosté, a to když Miloslav Salák obdržel další přihrávku od skvěle hrající zálohy hostí, převzal ji, potáhl balon o dalších pár metrů a sám před golmanem domácích uklidil do brány 1:5.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve 2.poločase už hra nebyla tak atraktivní jako v tom předešlém a i když jsme viděli pár šancí na obou stranách, prosadit se dokázali jen rouchovanští útočníci a oba tím tak zkompletovali hattrick.



Ohlasy k zápasu



1.SK Rouchovany
Pachr Petr: Z Pyšelu vezeme další tři důležité body, stínem je ale další zranění v našich defenzivních řadách, když si při souboji a pádu zlomil Luboš Ludvík ruku. Přejeme mu brzké a bezproblémové uzdravení a budeme se těšit na jeho návrat do týmu.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] (64. L. Sobotka [-] ) - L. Kadlec [-] , J. Höfner [-] , R. Babuněk [-] (51. S. Dvořák [-] ) , D. Šabacký [-] , L. Hadraba [-] , R. Kurečka [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-] , J. Hejátko [-] , F. Dvořák [-] (72. O. Adam [-] )

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , L. Ludvík [-] (56. T. Havelka [-] ) , J. Králík [-] , M. Holoubek [-] - P. Pachr [-] (69. D. Fiala [-] ) , R. Havelka [-] , P. Furiš [-] - M. Salák [-] , Z. Holoubek [-] (80. O. Pospíšil [-] ) -

Hráči zápasu: Z. Holoubek , M. Salák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBA Michal - FILA Petr (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jiří Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Rouchovany po postupu jsou neomylní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Taky jednoznačné utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rouchovany po postupu jsou neomylní.

Tip: výhra hostů