0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma opět prohrál


Branky


14

Fotbalisté Opatov na svém hřišti opět nepředvedl výkon, který by znamenal výhru a podlehli Jemnicku B 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V Opatově se představila rezerva Jemnicka. Opatov nezačal novou sezónu podle představ, ale také Jemnicko, jakožto loňský účastník Okresního přeboru doufal ve víc získaných bodů. Tedy alespoň ze začátku sezóny. Poslední dva zápasy ale Jemnicko vyhrálo. Navíc všechny podzimní zápasy odehrálo Jemnicko na hřištích soupeřů. Dala se tedy očekávat velká bitva o důležité body. Zápas se hrál za sychravého počasí a ze začátku se hrál velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Radek Kšír tak i hostující brankář Tomáš Tesař žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Aktivnější směrem dopředu ale byli přeci jenom více hosté z Jemnicka, kteří nakonec jako první šli ve 20. minutě do vedení zásluhou Martina Hoška 0:1. Domácí tým chtěl určitě brzy vyrovnat, ale do konce poločasu se jim to již nepodařilo, a tak odcházeli do šaten mnohem spokojenější hosté, ikdyž zápas nebyl zdaleka rozhodnut. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase se domácí tým snažil o vyrovnání, ale jejich koncovka byla naprosto žalostná a ostatní pokusy pochytal Tomáš Tesař. A tak si Opatov připsal již čtvrtou porážku v řadě. Jemnicko si naopak přpsalo třetí venkovní výhru. 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Zápas byl od první minuty až do 90. minuty vyrovnaný. Rozhodla jediná branka, která nám získala tři body.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Kravka [-] , M. Ježek [-] , R. Pokorný [-] , Z. Daniel [-] (61. M. Šaroun [-] ) , R. Novotný [-] , F. Šinkovský [-] (46. P. Jirka [-] ) , L. Kabelka [-] (81. J. Horáček [-] ) , M. Kšír [-] , M. Malík [-] , A. Švaříček [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] (46. J. Gardoň [-] ) , K. Tesař [-] (57. Z. Bártů [-] ) , M. Hošek [-] (79. M. Kristek [-] ) , P. Nevrkla [-] (55. J. Kalášek [-] ) , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , J. Kincl [-] , D. Smetana [-] , O. Tesař [-] , L. Sevelda [-] (46. R. Komenda [-] )

ŽK: 47. P. Jirka , 60. Z. Daniel - 60. M. Habich .
Hráči zápasu: T. Tesař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - KVAISER Jiří, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jiří Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Opatov doma bude chtít určitě vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Opatov doma nepodlehne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Opatov doma bude chtít určitě vyhrát.

Tip: výhra domácích