J. Gazdík 33. (vl.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice s Dukovany B nerozhodně


Branky


33. J. Gazdík (vl.) - 23. P. Novák
14

Fotbalisté Dukovan B si že hřiště Čáslavic přivezli remízu a zůstaly na třetí příčce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Čáslavic přijela rezerva Dukovan, která má zatím výborný vstup do soutěže. Ten má však dobrý i domácí celek, který jako nováček soutěže poznal hořkost porážky až v minulém čtvrtém hracím kole na půdě rezervy Okříšek v poměru 1:3. Dukovany zatím ztratily body jen za úvodní remízu v Radoticích a patří jim tak třetí příčka za suveréní dvojicí z Rouchovan a Rapotic B. Utkání se hrálo za typického anglického počasí, které přilákalo do hlediště ty nejvěrnější domácí diváky. Domácí celek odehrál velice nervózní zápas, kdy i největším oporám se nijak zvlášť nedařilo.Dukovany začali velice dobře a prvních dvacet minut měli více ze hry. To završil gól ve 23. minutě po zmatku a nedůrazu v domácí obraně Petr Novák - 0:1. Poté domácí přidali a začali se tlačit k bráně. Po jedné z akcí si ve 33. minutě hostující hráč Jiří Gazdík hlavou vtřelil vlastní gól a tím bylo vyrovnání na 1:1. Domácí mohli zápas obrátit, ale nepodařilo se jim proměnit ani penaltu. A tak se docházelo do kabin za nerozhodného stavu. Takže zápas byl zcela otevřený. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas se odehrával v zahazování gólových příležitostí na obou stranách A tak remíza byla spravedlivým výsledkem a Dukovany B tak zůstaly společně se suverénímy Rouchovany bez porážky. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Málek Rostislav, trenér: Odehráli jsme nervózní zápas, kdy i největším oporám se nijak zvlášť nedařilo.Dukovany začali velice dobře a prvních dvacet minut měli více ze hry. To završil gól ve 23. minutě po zmatku a nedůrazu v domácí obraně. Poté domácí přidali a začali se tlačit k bráně. Po jedné z akcí si hostující hráč hlavou vtřelil vlastní gól. Domácí mohli zápas obrátit, ale nepodařilo se jim proměnit penaltu.Druhý poločas se odehrával v zahazování gólových příležitostí na obou stranách A tak remíza byla spravedlivým výsledkem.

SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Zápas v Čáslavicích se hrál na hodně těžkém terénu.Bylo vidět spoustu nepřesných přihrávek.V první půlce jsme se sice ujali vedení,ale poté jsme si dali vlastence a bylo 1:1.Domácí v závěru poločasu neproměnili penaltu.Ve druhé půlce opět bojovný fotbal.I když jsme nakonec měli asi dvě tutovky,branka už nepadla a tak si oba týmy připisují bod za remízu 1:1.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - P. Špaček [-] , M. Zikmund [-] , D. Šmehlík [-] - M. Busta [-] , M. Klika [-] (72. J. Novák [-] ) , M. Sedláček [-] , P. Klika [-] , J. Vecheta [-] (85. M. Hobza [-] ) - O. Bulička [-] , M. Rada [-] (70. R. Klika [-] )

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - J. Gazdík [-] , T. Křišťál [-] (65. I. Láníček [-] ) , L. Traxler [-] (63. M. Dvořák [-] ) , M. Fojtášek [-] , P. Jílek [-] - O. Horák [-] , M. Ferus [-] , P. Pislcajt [-] , P. Novák [-] (74. M. Kopeček [-] ) - P. Gruntorád [-] -

ŽK: 25. M. Zikmund , 42. P. Klika - 38. O. Horák , 68. M. Ferus .
Hráči zápasu: P. Špaček - P. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Petr - VAŘBUCHTA Pavel (N), MATĚJKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jiří Svoboda
Tip experta: remíza

Doma jsou Čáslavice velice silní, ale Dukovany mají povedený vstup do sezóny.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Bude to nerozhodný boj.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Doma jsou Čáslavice velice silní, ale Dukovany mají povedený podzim.

Tip: výhra domácích